perjantai 5. huhtikuuta 2013

Intohimona kirppikset


Pidempään blogia seuranneet tietävät, että kirppikset ovat lähellä sydäntäni. Kirppiksillä on kiva luuuhata ja tehdä löytöjä. Paljon tulee ostettu leluja ja kirjoja lapsille, mutta useasti mukaan tarttuu myös vaatteita. Koska ompelen paljon lapsille, tuntee monesti hieman syyllinen olo ostaa kaupasta uutena ihanuuksia. Toki siihenkin tulee sorruttua vaatehöperönä, mutta nykyään pyrin panostamaan lähinnä ulkovaatteisin.

Mutta tästä päästäänkin siihen, mikä on kirppareilla hauskinta. Se kun löytää jonkun ihailemansa vaatteen sopuhintaan. Monesti kyllä kirpparihinnoittelu saa silmät pyörimään ympyrää, mutta välillä onneksi hinta/laatu osuu kohdilleen ja silloin mielelläni ostan vaatteen käytettynä.

Tässä viimeaikaiset kirpparilöydöt. Voi sitä iloa, kun kerrankin pojalle löytyy kivoja juttuja. Yleensä tytölle löytyy vaikka mitä ja poika jää aina ilman. Ei vaan tule ostettua sitä keskisinistä venähtänyttä rytkyä kun tietää, että itse saa ommeltua kivoista kuoseista.


Me&I teepparit

Me&I pitkähihaiset

P o.P Neule ja Me&I farkut

Nahkasandaalit  ja Vikingin uudet sandaalit

Me&I mekko ja Ej sikke lej paita

Ja löytyihän äiteellekkin Me&I kamaa.

7 kommenttia:

 1. Mistä kirpparilta löytyy näin hyviä vaatteita?

  VastaaPoista
 2. Voi mitä löytöjä! Mä niin haluaisin kans tollasen kruunutunikan itselleni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunutunika oli kyllä mieleisin löytö. Minulla on ollut sama tunika raskausaikana ja myin sen eteenpäin kun oli niin iso, ettei sitä voinut enään käyttää. Hypin innosta, kun löysin nyt omassa koossa kivaan hintaan lempparin uudelleen =)

   Poista
 3. Tosi hyviä löytöjä oot tehny! Miten mä en enää ite tunnu koskaan pääsevän kirpulle.

  VastaaPoista