tiistai 6. marraskuuta 2012

Ratsumekko

Joskus sitä valtaa ihan mieletön fiilis ommella joku vaate. Olin leikkaamassa ihan muita kankaita, kun silmiini osui jo jonkin aikaa laatikossa odotellut Runoratsun pätkä. Poikasen ompeluista jäi suikale kangasta jäljelle ja hommasin vihreää tähtikangastakin ihan tätä ajatellen, mutta siihen se sitten jäikin. En saanutkaan inspiraatiota ja tuli jo ihan plääh olo.

Sitten jostain muistin hauskan taskuidean, jonka olen nähnyt esim. täällä, josta löytyy myös hyvä ompeluohje. No tuo on jäänyt toteuttamatta peitetikkikoneen puutteen vuoksi, mutta onnistuu se sitten näköjään ilmankin. Ainakin minun mielestäni. Hieman testailin erilaisia jousto-ompeleita joita omasta Janomesta löytyy ja eihän tää nyt ihan sama ole, mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin. 

Ja heti piti alkaa ompelemaan (vaikka tarkoituksena oli vain leikata kaksi kangasta) ja kun mies saapui kotiin, oli vastassa tietysti kauhea ompelukaaos ja mahdoton linna rakennettu keskelle olohuonetta. Ompeluvimmainen äiti antoi yhden prinsessan ja ritarin purkaa ja raahata kaikki tyynyt ja peitot pitkin olohuonetta ja sai hetken ompelurauhan =) No hauskaa oli kaikilla ja isikin rupesi hurjaksi hirviöksi, jota ritari ja prinsessa jahtasivat pitkin taloa. Aika melskettä ja kaaosta siis seurasi tästä mekosta =)



10 kommenttia:

  1. Tosi kaunis mekkonen!!! Ja kyllähän sen hetkellisen sekasorron salli jos tekee mieli ommella, lapset nauttii;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus täytyy turvautua epämääräisiin keinoihin, että saa toteuttaa itseään =)

      Poista
  2. ihana mekko, tosi kiva yhdistelmä!
    (pitää tarkistaa löytyykö itseltä tuota samaa tähteä ni vois apinoida, elikkäs korvan taakse tämä(kin) idea!)

    VastaaPoista
  3. voi että,on kaunis mekko. Vitsi kun itsekin osaisi. Olisi ihana ommella mutta kun ei vaan osaa vaikka kuinka yrittäisi =(

    Saraski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) En minäkään osaa neuloa. Olisi niin ihana tehdä kauniita neuleita.

      Poista
  4. Ihana mekko!
    Meillä on aina kamala kaaos, kun minä ompelen, vaikka on oma huone sitä varten... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kaaos yleensä ompeluista syntyy, mutta nyt kun ei ole tilapäisesti ompeluhuone käytössä, niin sotku on välillä ihan kamala. Ei saa laitettua sitä ovea kiinni ja unohtaa niitä langanpätkiä ja kangassulppuja hetkeksikään =)

      Poista
  5. Tosi ihana. Nuo tähdet kyllä sopii tosi hyvin heposten kaveriksi. Tuo runoratsu kuosi on kyllä tosi ihanaa <3

    VastaaPoista
  6. Hauskannäköiset taskut tuli näinkin! Kiva yhdistelmä tähdet ja ratsut.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.