perjantai 16. marraskuuta 2012

Syksyn kirpputorilöydöt


Tässä syksyn kirpputorilöytöjä. Kivoja juttuja on löytynyt. Vaatteita lapsille ja itselle ja tietysti kasa leluja. Poika kyllä on alkanut menettämään intoaan kirpparikierroksille, koska hänelle löytyy enään harvoin mitään. Lelujakaan ei meinaa millään löytyä ehjänä "isolle" pojalle tai sitten hinta on jotain aivan naurettavaa. Tyyliin legopussi 20 euroa. Joo kaupasta saa uutena halvemmalla. 

No tytölle on sitten löytynyt sitäkin paremmin. Lelujakin varsinkin löytyy tosi hyvin. Pet Shopit, Barbit ja Hello Kittyt ovat nyt tosi mielenkiintoisia ja näistäkin useasti pyydetään hulluja hintoja, mutta onneksi olemme löytäneet näitäkin "ihanuuksia" myös ihan pikkurahalla. Tässä kuvia löydöistä.


Lego toppahaalari rymykäyttöön 6,-

Todella mieluisat löydöt pojalle. Kahdet täysin uudenveroiset farkut 4 ja 3 euroa.

Tytölle ensi kesäksi puuvillahousuja. Yhteensä 6 euroa.

Pojalle paidat yhteensä 3 euroa.

Tytön paidat yhteensä 2,50.

Velourhousut yhteensä 2 euroa. Kuivausrumpu uudentaa ihaniksi hieman lyttääntyneetkin velourit.

Me&I vaatetta tyttöselle. Näistä joutuu aina pulittamaan enemmän, mutta mekko oli uusi ja velourleggarit sopii meidän aiemmin saatuun tunikaan, joten pakko-ostos =) yhteensä 17 euroa.

Mamman Me&I setti. Molemmat uusia ja niin ihanat nuo yogapantsit. Yht 25 euroa.

Lemppari farkut minulle on löytynyt jo pitkään Espritiltä ja nämä 2 euroa ja kiva pöllö-neuletakki pöllöfanille Numphiltä 5 euroa.

4 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä! Aina, kun katselen näitä kirpparipostauksia, tekee mieli itsekin lähteä löytöjä tekemään... mutta kun menen, en löydä mitään muuta kuin nuhjuista rompetta :( Siksi käyn kirppiksillä todella harvoin (ja ehkä siksi en olekaan löytänyt niitä helmipaikkoja).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sieltä kirpparilta mitään koskaan löydy kun sinne vartavasten lähtee, mutta meillä on ihan lähellä hyvä kirppis, jossa poiketaan viikottain, kun meidän posti on samassa ja silloin tällöin löytyy helmiä =)

      Poista