keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ihanat tiikerit

Heti nähtyäni tämän Käpysen ihanan Tiikerivelourin, olin ihan myyty. Mietin vaan, mitä ihmettä ompelisinkaan velourista? No onneksi saapui uusin Ottobre 6/2012 ja visio oli heti erittäin kirkas. Aamurusko velourtunika säväytti heti ja eilen illalla kankaan saavuttua hain sen pikavauhtia ja eikun pesuun ja kuivuriin. Lasten kerhoillessa mekko valmistui pikavauhtia.

Kaavan piirsiin 104 koossa hieman reilun metrin pituiselle, mutta pituutta laitoin hihoihin ja helmaan 110 koon mukaan. Halusin mahdollisimman pitkän käyttöiän tiikereille ja tykkään hieman enemmän tuollaisesta mekkopituudesta ja hihoihin extraa ettei jää niistä pieneksi. Pääntietä aavistuksen pienensin. Kiva ja helppo kaava.

Pakollinen pyörähdystesti ja mekko kelpuutettu =)
 
Kangas oli hyväntuntuista ja mukavaa ommella. Ei kutistunut paljoakaan. Pesin 40 asteessa ja rummutin kaappikuivaksi. Hieman kuultaa valkoinen pohja tuossa kankaassa, kuten monesti painetuissa veloureissa. Korostuu ehkä juurikin tumman pohjavärin vuoksi ja mekon rypytykset sitä vielä korostaa, mutta nyt kun vaatetta katselee, niin ei ota silmään. Mä vaan huokailen tyytyväisenä, kun on niin söpö kuosi =)




15 kommenttia:

  1. Kiva nähdä tästä kankaasta valmis vaate :) En tiedä tykkäänkö kuosista vai en :D Haluaisin nähdä livenä kankaan. Onko kankaan pohjaväri tummanruskea vai musta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat eivät kyllä tee oikeutta kuosille. Huono valotus ja surkea kuvaaja =) Pohjaväri on lähinnä musta, jossa lämmin rusehtava säväys. Joku voisi sanoa tumman ruskea, mutta kyllä tuo ennemmin mustaan painuu omassa mielestäni.

      Poista
  2. Enpä malta odottaa että tuo tiikeri saapuu meillekkin. Kivannäköinen!

    VastaaPoista
  3. Oi onpas ihana...!!! Mä en oo vielä päässyt mihinkään lopputulokseen, mitä tekisin tuosta kankaasta...

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva! Mä en oikeen innostunut tosta velourista, mua vähän häiritsee tiikerien liian symmetrinen asettelu, mutta kiva tämä on mekossa!

    VastaaPoista
  5. Meille tulossa samaa, jotenkin vain kolahti! Harmi, että valkoinen kuultaa läpi...Kuvissa se ei ainakaan näy. Kiva mekkonen tuli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kuultaminen onneksi käytössä osu yhtään silmiin, vaikka yleensä minua häiritsee tuollaiset asiat. On tää niin supersuloinen kuosi =)

      Poista
  6. Kiva nähdä valmis tiikerivaate. Oma metrini tuossa odottelee mitä siitä syntyy. Haluaisin siitä kaikkea :) Ihana kangas ja hieno mekko siitä tuli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Musta on kanssa kiva blogeissa nähdä, minkälaisia vaatteita syntyy uusista kuoseista. Varsinkin tälläisistä voimakkaista. Antaa itselle ideoita =)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.