sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Vaihtelu virkistää


Välillä on kivaa pitää taukoa omien vaatekaappien täyttämisestä ja ommella lasten serkkutytön kaappiin. Nämä ovat aina niin piristävää vaihtelua verrattuna siihen, mitä yleensä tekee omille lapsille. Värit ovat monesti tummempia ja kuosit rohkeempia. Onneksi näin, sillä olisi tosiaan tylsää ommella samoista kuoseista, kuin omille.

Välillä aina sovitan omilla punapäillä jotain serkun vaatetta ja yleensä näyttää aika kauheelta ja olen ihan jännityksessä. Mutta sitten kun näen oikean käyttäjän päällä, niin ovat just hyviä tummahiuksiselle ja suklaasilmälle =)2 kommenttia:

  1. Se on kyllä jännä miten erilaiset värit käy eri ihmisille - itse välillä ihastelen muiden lasten päällä raikkaita turkoosin sävyjä ja sovitus omalle lapselle muistuttaa miksi meiltä ei ko. sävyä juuri löydy... :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Itse tykkään keltaisesta, mutta aina kun sovitan sitä niin muistan että ei se vaan millään sovi. Kasvot muuttuu ihan harmaaksi.Myös sininen on ollut itsellä inhokkiväri, mutta se sopii niin hyvin punapäille, että pakko sitä on ollut oppia käyttämään lapsilla =)

      Poista