sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pinkki Pläjäys

Nyt seuraa pinkkiä niin että heikompia saattaa hirvittää =)

Kummitytön synttärit saivat minut kaivelemaan pinkkejä kangasvarastoja. 4-vuotiaalla on toki prinsessavaihe päällä. Samalla  tahdilla ompelin sitten omallekkin prinsessalle.

Hannan Kankaasta ostettu pehmoinen velour aiheuttikin heti idean tyttömäisistä housuista. Talven tullessa ei ehkä ole kätevintä lähteä aamulla päiväkotin prinsessatyllit päällä. Toki sekin mahdollista on, mutta josko tässä tulisi vaihtoehto.

Paitakankaita miettiessäni käteen osui Tekstiili-Fihl:stä ostettu pilkkukangas ja samalla keksin tehdä tytöille samispöksyt sydänpolvilla. Suosittelen muuten tamperelaisia tutustumaan tuohon kauppaan. Sieltä löytyy kiva valikoima lapsille kankaita ja ystävällinen palvelu.
Oman tytön pinkit pöksyt kaipasivat myös yläosia ja niihin valikoitui Sampsukan Ponikangas, joka on herättänyt suuria tunteita ponifanissa. Tyttö leikkii kovasti My Little poneilla ja kun mamma näytti kuvan ponikankaasta oli tyttö ihan myyty. Paita on nyt maailman ihanin =) Toiseksi paidaksi pilkkuteemaan ja hieman rauhallisempaan vävyyn valikoitui Halpa-Hallin kangaspuolelta sienijersey. En olekkaan pitkiin aikoihin käynyt kyseisessä kangaskaupassa ja yllätyin positiivisesti. Kiva valikoima veloureita ja trikoita lähti matkaan. Oli mukavaa katsastaa kankaat livenä niin ei tullut huteja värien suhteen. Viime aikoina on kotiin posti kantanut kankaita, joista olen ärsyyntynyt kun ovatkin olleet kauhean räikeän värisiä.

Kaavoina Ottobren Saini ja little Lamb.


2 kommenttia:

  1. Ihanat pinkitykset. ;-) Tekstiili Fihl on kyllä käymisen arvoinen paikka ja palvelu on todella ystävällistä. Halpikseen en pääse juuri koskaan kun sijaitsee 'jeerassa' (vaikka onkin valtatien vierellä) -tulisi kankahille hintaa kun lähtisi tytön kanssa bussilla siellä käymään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tosiaan on edullisempaa tilata kankaita nettikaupoista jos alkaa laskea bensakuluja yms. Mutta välillä on vaan tärkeää päästä hipelöimään kankaita =)

      Poista