perjantai 21. syyskuuta 2012

Yhteensopivaa

Pojalle ompelin kaksi settiä, jotka sopivat yhteen. Voipi sitten käyttää kumpia tahansa housuja näiden paitojen kanssa. Kaavana paidoissa yhä uusin suosikkini Ottobren Little lamb 2/2012 ja housuihin kokeilin uutena kaavana Odakota svetarihousuja, jotka löytyvät Ottobre 1/2012 lehdestä.



Housukaava osottautui hyväksi ja on myös äärettömän nopea ja helppo tehdä, kun lahje on yhdessä kappaleessa. Taskujen kanssa hieman kikkailin, niin sain hieman ilmettä housuihin. Turkooseissa housuissa tein muuten ohjeen mukaan, mutta tikkasin taskut vain kankaan päältä kääntämättä saumanvaroja nurjalle. Tulee hieman rouheutta housuihin, kun pesujen myötä reunat "kuluvat". Ruskeissa velourhousussa jätin leikkuusauman pois lahkeesta ja taskun piirsin pyöreäreunaiseksi. Sitten leikin, että minulla on peitetikkikone ja ompelin jousto-ompelella (hunajakenno) taskun kiinni.



6 kommenttia:

  1. Housut näyttävät varsin kivalta täytyypäs kurkata lehdestä niiden kaava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa vilkaista. Oikein näppärä kaava =)

      Poista
  2. Huosut näyttää kivoilta, mäkin kaivoin ko lehdin esille! ;) TEitkö koolla 110 cm? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tein 110 kaavalla, mutta laitoin pituuden 116 mukaan, kun muuten olis ollu liian sopivat eikä yhtään kasvunvaraa. Poika on tasan 110cm pitkä.

      Poista
  3. Kivoja vaatteita! Ja tosi kivat kankaat pojalle.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.