tiistai 11. syyskuuta 2012

Tytön syksyvärit

Poikasen syksysettien jälkeen esittelyvuorossa on tietenkin tyttösen vastaavat. Näissä loistaa keltainen ja oranssi. Empä olisi uskonut näin käyvän, mutta kaiken pinkin keskelle kivaa vaihtelua. Ja kyllä niitä pinkkejäkin tuolla odottaa ompeluvuoroaan.

Peruspaidat valmistui Tiritomilta ostetusta Muffinssijerseystä ja Sampsukalta ostetusta "pupulapsikankaasta". Muffinssikangas oli ensin pettymys, mutta nyt tykkään ja tuota toista kangasta olen hautonut ja pohtinut sen omituisia värejä. No kaikelle on näköjään tarkoituksensa. Jopa järkyttävä harhaostos, kirkuvan oranssi resori pääsi käyttöön, vaikka olin ensin laittamassa turvallisesti ruskeaa. Yksittäiskuvassa näkyy oranssin resorin oikea sävy. Pimeässä kuvaaminen lisää taas haastetta...

Paitojen kavereiksi valmistaaterintamalta löytyi ihanat Metsolan keltaiset sukkahousut ja Malalta oranssit sukkahousut. Housuiksi valikoitui H&M:n sitruunankeltaiset puuvillahousut ja KappAhlin tregginsit (vai mitkä lie). Lisäksi yhdeltä lempparimerkiltäni, Mini Rodinilta (jota en voi vastustaa, vaikka kuinka paljon ompelisin) löytyi hauska keltainen mekko isossa alessa luonnollisesti tietenkin. Olisi tuollaisen tehnytkin nopsasti, mutta oli just eikä melkein =)

Näitä settejä ollaan tässä nyt pyöritelty ja on kyllä kätevää, kun kaikki passaa keskenään.



Hame Mini Rodini ja Sukkahousut Metsola

Housut KappAhl

Housut H&M

Sukkahousut Mala



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.