perjantai 31. elokuuta 2012

Tähtitissis

Kyllä minä kun muutkin. Monelle tuttu "Tissis", eli Facebookin Ompeluelämää-ryhmässä kiertänyt kaava pääsi vihdoin käsittelyyni. Ja kyllä sitä sitten pyörittelinkin. Hihat eivät oikein istuneet minulle, josta sainkin jo kaavan piirtäjältä varoittelua. No lopulta yhdistin SK 1/2012 Kietaisumekon kaavan ja Tissiksen kaavan ja sain mieleisen.

Yleensä en viihdy näissä edestä ristiin menevissä malleissa, kun ne aina aukee ja tissinvarret näkyy. Laitoinkin palat kunnolla päällekkäin ja tikkasin tuon sauman kiinni, niin tällä voi hyvin kumarrella.  En myöskään ole mikään mekkoihminen ja kesäkin on lopuillaan, joten pidemmät hihat ja kapeampi malli. Ihan ok tuli. Toki olisi vielä jotain hiomista kaavassa, mutta olipas terapeuttista ommella itselleen todella pitkästä aikaa. Kiitos vaan OE-tytöt =)

Kankaana on Eurokankaan viskoosi/elastaani. Ja  ei sitten naureta näille mun poseerauksille. Mies kehoitti, että hieman vähemmän sitä "Emäntää" tähän poseeraukseen =)

P.S Muistakaa arvonta!

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana! En ole vieläkään uskaltanut kokeilla tissistä, kun en ole koskaan itselleni ommellut. Pian olisi kuitenkin tarkoitus , kun sain jo päätetty kankaankin tuohon.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Hyvin istuu tuo muokkaamasi malli :)
  Emäntäposeeraukset on in ;)

  VastaaPoista
 3. Tää on kaunis, aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno, kangas on ihan mahtava tähän! :D Ja sä oot kuihtunut...

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Ja istuu kuin valettu! Itselleni ei tuollainen kapeampi malli sopisi, mutta sulle se sopii tosi hyvin kun olet noin hoikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kyllä tässä saa hieman vatsaa vetää sisään, eli seuraavsta vois tehdä hieman löysemmän =)

   Poista