keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ikionnellisia

Ikionnellisia ovat niin äiti, kuin poikakin. Pääsin vihdoin, reilun 3 kuukauden tauon jälkeen ompelemaan vaatteita. Toki tässä on verhoja suuruuteltu, mutta ei sitä voi laskea =)

Ystäväni lainasi saumurin minulle ja heti piti päästä toteuttamaan kesän aikana hautuneita ideoita. Pojalla on mahdoton innostus Lego Ninjagoihin ja yhden kaupanpaidan hommasin kesäaleista, kun lapsi oli ihan voimaton ilman Ninjapaitaa. Kauheasti en itse innostu noista hahmoista, mutta tehdään nyt pojan lemppareita, kun vielä äidin ompelut kelpaa. 

Hieman oli hakusessa ompelu ja harmittaa, että en malttanut testailla konetta ja ommella ensin jotain kokeellista. Paita on ihan ok, mutta hieman on omiin laatukriteereihin nähden saumoissa valittamista. Kangaskin oli ainoa aplikaatioihin sopiva, kun uudet kankaat tajusin tilata vasta alkuviikosta. No, tunnetusti en koskaan malta mitään. Eli ei tämä pitäisi itseäni ihmetyttää. Aina vaan tulta päin ja myöhemmin sitten ihmetellään =)7 kommenttia:

 1. no tämä on aivan huippu, olis meilläkin suosittu!

  VastaaPoista
 2. Hyvältähän tää näyttää! Tosi kivan näköinen päällä.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno, voin kuvitella että poika tykkää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista =) Mieleinen paita tuli sillä heti piti saada päälle ja sitten piti nopeasti pestä kun tuli likaa että saa uudelleen päälle =)

  VastaaPoista
 5. Tahdon vain sanoa kiitos, kaikki mitä oli sillä hetkellä, lähti minun matkaani kiertoon kahdelle pienellemme ja eksyin lapun perusteella tänne. Niin ihania, voisin jatkossa ostaa suoraankin jos myyt? pompom@hotmail.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti ovat mieleisiä =) Ompeluita tulee siihen tahtia tehtyä, että aina välillä lähtee kirpparille iso nippu. En osaa sanoa, koska seuraavaksi myyntiin tulee, mutta yleensä laitan kirpparille. Mutta katsotaan, miten seuraavaksi ;)

   Poista
 6. Todellakin mieluisia :) Ja on muuten 98/104cm teepparit juuri sopivia mekoiksi 74cm tytsylle ;)

  VastaaPoista