torstai 16. elokuuta 2012

Kierättäminen kannattaa + SUOSITTELE SAUMURIA

Taas kirpputorilla pyörähdelty. Mieleisiä löytöjä on tullut vastaan. Käytettyjä ja ihka uusia. Tässä alla kuvia.

Sitten kysäisisin ompelijoilta suositusta saumurista. Itselläni on siis teollisuussaumuri, joka on mahtava. Siitä en luovu. Mutta tällä hetkellä ompelutilojen kunnostus seisoo muiden hommien vuoksi ja mietin jo tässä hädissäni pöytäsaumurin ostoa. Tuota isoa teollisuuskonetta kun ei voi raahata keittiön nurkkaan =) Otetaan siis vastaan suosituksia hyvästä, varmatoimisesta saumurista. Kohtuullisessa hintaluokassa.

MUOKS. Ihana ystävä toi saumurin lainaan =)

Moonkids

s.Oliver

Puuh, Hello Kittyä.. mutta hintaan 0.50 tuli tyttö onnelliseksi =)

Lindexin liehuvat helmat.

Name It sammarit. Syksyn must juttu.

Polar o. Pyret

Prinsessa nukkuu paljon paremmin prinsessayökkärissä...


6 kommenttia:

 1. minulla ihan perus bernina ja ihan ok on 2v mennyt, oliko se 700 malli, Karnaluksilta sais aika halvalla ja vielä kotiovelle kannettuna vain 10 eurolla, suomenkielinen palvelu ainakin sähköpostitse!

  VastaaPoista
 2. Minä suosittelisin ostamaan Berninan saumurin käytettynä ;) Omat kokemukset puhuvat berninan puolesta ja oman saumurini olen ostanut käytettynä hyvältä myyjältä, eikä tuossa koneessa ole ollut siis mitään moitittavaa (myös käytettyyn voi saada takuun). Eli siis jos tarve on vain tilapäinen, minusta tämä on varteenotettava vaihtoehto!

  VastaaPoista
 3. ^ onnekas sanoikin sen mitä minä olisin sanonut. Käytettynä sa samaan rahasummaan laadukkaampaa kuin uutena, ja takuunkin vielä. =)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin edelliset. Omani on Bernina 1150MDA ja nuo vikat kirjaimet on se mikä tekee laitteesta mulle loistavan. Siinä voi siis pikasäätää tikin tiukkuutta yhdestä nappulasta, eikä tarvitse säätää kaikkia lankoja erikseen. Lisäksi ompelee hyvin leveää ja paksua.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Joku käytetty varmaan olis paras tähän vaiheeseen. Googlettelin noita uusia saumureita ja tietysti kiinnitin huomioni tuohon Bernina 1150MDA:n. Pitäiskö lotota taas viikonloppuna =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika herkku kone.. olen sellaisella töissä ommellut, toimii kuin ajatus. =)

   Poista