lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kesäiloa

Pieni postaus tähän muuttohässäkän väliin. Oma koti alkaa pikkuhiljaa muovautua kuntoon, mutta ompelut ovat vieläkin tauolla. Muutimme siis vihdoinkin ihan omaan kotiin parin vuoden väliaikaisasumisen jälkeen. Muutto onkin tosiaan vienyt kaiken ajan. Ompelukoneen kaivoin tällä viikolla esiin ja ompelin verhoja päivän. Sitten kone joutuikin taas jäähylle. Ompelutilat ovat vielä täysin rakentamatta ja uudet ihanat kankaat saavat vielä hetken odottaa. Onneksi ompelinkin ajoissa kaikki kesävaatteet valmiiksi. Tosin aika vähällä käytöllä ovat olleet. Toivottavasti heinäkuu olisi lämpöinen. Poika ruinaa joka päivä shortseja jalkaan ja minä yritän selittää, että on aika viileää =)

Tässä yksi paita jonka ompelin juuri ennen muuttoa ja onneksi tein pitkähihaisen. Kesäilo-trikoo on tosiaan aika iloinen ja värikäs kangas. Jospa se hieman ilostuttaisi sateisia päiviä.


7 kommenttia:

  1. Aivan ihana kesäinen paita!!!

    -Marika-

    VastaaPoista
  2. Aiva ihana paita :) Tosta kankaasta ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle :) Olen blogisi uusi lukija, teetkö näitä vaatteita myös myyntiin? Jos teet, niin haluaisin ostaa sinulta tästä kankaasta t-paidan.
    -Kristiina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi blogiini =) Olen systemaattisesti kieltäytynyt viime vuosina ompelemasta myyntiin vaikka sitä tutut ja tuntemattomat aina välillä kyselevät. Ompelen tällä hetkellä vain omille ja sukulais/kummilapsille, tulevaisuudesta en osaa sanoa ;)

      Poista
  3. Onpas ihanaa kangasta! Meidän pikkuisella on vähän samantyyppisellä kuosilla oleva valmispaita ja se on hänen suosikkinsa, eniten sen farmieläinten seassa menevän traktorin ansiosta :) Jos se paita on tarjota päälle, sujuu pukeminen nopsaan, kunhan sitä traktoria on ensin ihasteltu.

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä muuton loppuhulinoihin! Todella kiva paita! Ihana tuo kangas.

    VastaaPoista
  5. Hieno paita ja ihanan värikäs kangas! Saakohan sitä enää mistään...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.