keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Uudet kirpparit

Koska ompeluhuone on edelleen rakentamatta, olen poikennut parilla uudella kirpparilla ja yllättävästi onkin löytynyt kivoja perusvaatteita ja tietysti niitä leluja aina eksyy matkaan, kun lapset ovat mukana =)Me&I ihana sienipaita ja tuollaiset hieman paksummat leggarihousut. Kiva malli näissä ja kivasti olivat juuri tytön kokoa.( yht 6,-)
Farkut ja housut pyrin pääsääntöisesti ostamaan kirpparilta. Näitä en viitsi itse ommella ja kaupasta uutena tuntuu tyhmältä maksaa aina se 20-30 euroa. Vielä olen aina löytänyt tosi siistejä housuja, jotka eivät uusille häpeile. (Nämä olivat 1,50-2 euroa/kpl) 
H&M hauska pilkkupaita ja rimpsuhame (4,-)

Perus rymyteepparit. Nämäkin H&M. Pojalle puskee pahasti päälle nää hahmojutut ja varsinkin NinjaLego on niin kova juttu. Plaah. (yht. 2,-)


Eilen tytölle tuli uikkarikateus, kun isoveljellä on 2 uimapukua. No lupasin että pyöräillään kirpparille etsimään ja siellähän tuo ONNEKSI odotti. Samalla löytyi etsimäni seuraavan koon kylpytakki pojalle. (yht. 4,-)

Eiliseltä reissulta osui lisäksi käsiin ihanan ohut puuvillapaita pojalle. Meillä on huomenna juhlat tiedossa ja vaikka pojalle olikin jo vaatteet katsottuna, taidankin laittaa hänelle tämän. Kuva ei oikein tee oikeutta paidalle ja ryppyinenkin on vielä. Mutta oikein kaunis raitapaita. Kuvassa lisänä aiemmin ostetut Niittifarkut. (paita 2,-)

Ja leluja ja kirjoja tuntuu eksyvän mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti