maanantai 21. toukokuuta 2012

Tallinnan tuliaisia

Kävimme äitini kanssa Tallinnassa ihan päiväseltään ja onhan tuolla aina kiva poiketa. Monessa paikkaa hintataso on valitettavasti jo sama kun meillä. Varsinkin vaatekaupoilla ei normaalihintaan tee paljon mieli shoppailla. Mutta nettiä selatessani löysin vinkin Karnaluks nimisestä ompelutukusta ja sinnehän se piti suunnata. Hieman vaan oli harmi, kun kävimme tuolla ensimmäisenä, sillä oli lauantai ja en jaksanut paljoa ottaa reppuun kannettavaa. 

Mutta suosittelen kyllä lämpimästi tuota paikkaa. Tavaraa on IHAN ÄLYTTÖMÄSTI. En osannut edes aavistaa kuinka paljon. Olin ihan huuli pyöreänä. Ostin sitten vain tarpeellisia. Ja niissä tuli tosiaan huima säästö. Klikkailin vastaavat tavarat verkkokaupoista ja suomessa hintaa tuli n 90 euroa. Minä maksoin näistä 38 euroa.

Karnaluksiin on tosi helppo mennä. Me oltiin äiteen kanssa laiskoja ja hurautettiin satamasta taksilla. Maksoi 5 euroa. Ratikalla ja bussillakin pääsisi helposti eikä kävelymatkakaan ole paha. Mutta me säästettiin mummoparan jalkoja, kun edessä oli pitkä shoppailupäivä =)

Nyt blogi hiljeneekin joksikin aikaa. Meillä aletaan tehdä muuttoa jälleen kerran. Mutta josko nyt saataisiin vihdoin se oma koti ja tämä väliaikaisasuminen saataisiin päätökseen. Kaikki meitä muutoissa auttaneet saavat varmaan slaakin kun muistavat, että joutuvat kantamaan minun teollisuussaumurin jälleen kerran. Pahoittelen =) Muutamme takaisin pirkanmaalle, joten nähdään pian tutut =)4 kommenttia:

 1. Moi!

  Samassa suunnassa oli anoppikin rahansa tuhlannut, taitaapa olla joku samanvärinen lankakin meillä! =)
  Ja ihanaa että palaatte, teitä koko konkkaronkkaa onkin ollut ikävä! Eli tervetuloa takasin Tampereen suuntaan!

  t. Ousku delffi.vuodatus.net-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin että varmaan olet saanut tuliaisia samasta paikasta =) Täältä tullaan kunhan ehditään!

   Poista
 2. Karnaluksissa kuulemma pää sekoaa, sellainen tavarataivas :) minä tilasin ja sain neulasatsin kotiin parin euron postikuluilla. Selasin blogiasi, todella taidokkaita aplikointeja! Melkein käy kateeksi, itse en osaa.

  VastaaPoista
 3. OI, kiva, kun tuutte takaisin! :) Voidaan sit vaikka jossain vaiheessa järjestää yhteismatka tuonne Tallinnaan! ;) Ja tsempppiä muuttoon!

  VastaaPoista