sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivän touhuja


Täällä on vietetty erinomaista äitienpäivää. Päivään on sisältynyt lasten kanssa ulkoilua, kakun syömistä ja tietenkin lasten hellyyttäviä askarteluja. Ihanana ja kovin toivottuna lahjana sain upean Mekkotehdas kirjan. Heti se oli pakko selata läpi ja pienemmän päiväunien aikaan oli ihan pakko surauttaa yksi mekko. Olen jo viime kesänä ostanut Eurokankaalta kauniit puuvillakankaat. Säästelin kankaita, koska suunnitteilla oli käyttää ne johonkin tosi mieleiseen malliin. Nyt syntyi 3-vuotis synttäreille mekko Katariina-kaavalla. Suosittelen kirjaa. Todella ihanalta vaikuttaa =) Ja oikein iloista äitienpäivää kaikille!Lime-mansikkamoussekakku uusimman Pirkka-lehden ohjella. Poikkeuksena vatut koristeena, kun unohtui ostaa koristemansikat.
Ihanaa, että nuo miehetkin joskus kuuntelevat näitä lahjatoiveita =)

Katariina-kaavalla ommeltu mekkonen. Kankaana Leanika by Dana for Free Spirit mallistosta: Floral Wreath ja Pink Tiny sripe.


8 kommenttia:

 1. Ihana on! :D Ja lahjakin on ollut ihan mahtava! Onnittelut tulevalle 3-vuotiaalle! Niin se aika menee nopeesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mieleinen lahja =) Ja niin se aika tosiaan kuluu. Niin ne lapset kasvaa.

   Poista
 2. Oi miten ihana mekko! Mihin kokoon saakka tuossa kirjassa muuten on kaavoja? Mietin kannattaako mun yrittää alkaa sitä metsästää itselleni kun oma tyttö on jo koossa 116cm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koot 86/92-122/128 eli kannattaa ilman muuta hankkia kirja =)

   Poista
 3. Ihana mekko:) Malli on kaunis ja niin ovat kankaatkin! Kyllä nyt harmittaa etten ostanut kirjaa vaikka sitä kädessäni pitelin...

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi kauniit kankaat! Kivasti olet laittanut helmaankin kahta kangasta. Tykkään tosi paljon! Itse aloittelin tänään samaa mallia meidän tyttöselle.

  VastaaPoista