torstai 19. tammikuuta 2012

Tytön kesä

Ja jatketaan kesäteemalla. Eli tässä lisää kesävaatteita tyttöselle. Pilvikangasta tuli ostettua pätkä ja kun siihen ideaa mietin, niin ihan löi tyhjää. Kaikki on jo nähty, mutta ei se mitään. Änkesin sitten kaikea mahdollista tuohon mekkoon. Liadlon Bambikangasta oli myös saatava ja siitä ihan perus t-paita. Lila jersey oli hankittu ihan raglanhihamateriaaliksi, mutta olikin siihen ihan liian tummaa. Jonkin aikaa se on pyörinyt kaapissa ja päätyi nyt sitten t-paidaksi, vaikka tumma kangas onkin. Tyttö halusi kissan, joten sellainen siihen tehtiin.
8 kommenttia:

 1. Minusta tuo aplikoitu mekko on suloinen, sopivasti kaikkea. Kuin sadussa!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään mekosta kovasti! Minimalismi on ehkä yliarvostettua, runsaus on vaan vaikeampi toteuttaa tyylikkäästi, mutta onnistuit siinä hirmu hyvin. Vaate kertoo tarinan =)

  VastaaPoista
 3. Bambihan on ihan uudennäköinen valkoisin kantein, pitäiskö sittenkin tilata kangasta...
  Miten laitat nuo aplikointien taustat, ettei kutita ihoa? Itse kun aina yritän aplikoida sellaiseen kohtaan, ettei ota suoraan ihoon ja siksi monet paitajutut jää tekemättä. Vai onko omat lapset herkkäihoisempia?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista =)

  Riikka: Minusta tuo Bambi vaati valkoiset kantit. Se raikasti jotenkin, kun kangas on niin kovin räväkän värinen muuten. Meillä ei ole lapset koskaan valittaneet, että aplikoinnit kutittaisivat. Eikä ihossakaan näy punoitusta tms. Ovat molemmat kuitenkin herkkäihoisia punapäitä. Olisi minulla ostettuna sellaista aplikaation taakse silitetävää kangasta, muttei sitä ole koskaan tullut käytettyä.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania! Nuo aplikoinnin on tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania! Aplikoinnit ovat kyllä upeita!

  VastaaPoista