perjantai 6. tammikuuta 2012

Kesää kohden

Niin, kesä mielessä, vaikka eihän tämä talvikaan ole vielä kunnolla alkanut. Mutta kun kankaita on taas kasaantunut (syytän joulukalenteritarjouksia ja vastustamattomia uutuuksia) on pakko ryhtyä toimeen. Lapsilla on aivan tarpeeksi talvisempaa vaatetta kaapeissa, joten päätin sitten ryhtyä valmistelemaan seuraavaa kesäkautta. Onhan sitä kevättä jo muutenkin alkanut kauppoihin tulla =)

Ensimmäisenä käsittelyyn pääsi aivan vastustamattoman ihanainen Keijuneito kangas Ikasyriltä. Jotenkin vaan ihanan erilainen ja vetoava kuosi. Ja laatukin tuntuu tosi kivalta.

Meillä aiemmin ruskeana ilostuttanut norsukangas löytyi Sampsukalta petroolina ja kerrankin päätin ottaa jotain kuosia uudelleen meille. Niin kovasti aiemmasta norsumekosta pidin. Lisäksi tilasin saman sarjan raidallista kangasta leggareihin. Hieman minua häiritsee, ettei valkoinen ole tosiaankaan raikas valkoinen vaan sinertävä, ja kangas on siksi hieman tunkkainen omaan makuun. No kaunis kuosi se silti on, eli varmasti tulee paljon käyttöä. Ryppylahjeleggareihin sain idean Ottobresta. Numerosta 6/2010 löytyy Milla neuloshousut, joista kaventelin leggarit.5 kommenttia:

 1. Ihania kesäjuttuja! Miekin töissä toista yötä peräkanaa ompelen jo kesäjuttuja, että ei se todellakaan ole liian aikaista.
  Terveiset Tampereelta!
  t. Ousku delffi.vuodatus.net - blogista

  VastaaPoista
 2. Ihania, varsinkin tuo keijumekko! Miten olet resorit ommellut, ihan vain saumurillako? Sain vihdoin viimein hankittua saumurin ja nyt täytyy miettiä, miten sitä saisi parhaiten hyödynnettyä!

  VastaaPoista
 3. Ousku: Hyvä etten ole ainoa aikainen =) Terkkuja sinne myös =)

  Lilli: Resorit on ommeltu ihan saumurilla ja sitten tikattu vielä kaksoisneulalla päältä. Pelkkä saumuriommelkin riittää, mutta kun tikkaa päältä, niin saa ne saumat "litistettyä" ja tulee hieman huolitellumman näköinen.

  VastaaPoista
 4. Suloinen keijumekko, onneksi meillekin on sitä jo tilattu ja mekkoja minäkin siitä ajattelin tehdä.
  Tosi kiva myös tuo norsusetti, puhtaan valkoisena pohja olisi tosi raikas, mutta kiva noinkin.

  VastaaPoista
 5. Ihana nähdä, miten hyvin sovitat eri värejä ja kuoseja!

  VastaaPoista