lauantai 28. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa


Kirpputoreilla koluaminen on jäänyt todella vähälle töihin paluun jälkeen. Pienen piipahduksen suoritin ja tarttuihan sitä sentään jotain matkaan. Tytölle tuntuu aina löytyvän kaikenlaista, mutta pojalle tuskin mitään. Löytyyhän sitä perusmarketti collarihousua ja paitaa, mutta ne ovat aina kulahtaneita ja kauhean leveitä meidän poikalle pojalle. Tässä näitä löytöjä, kustansivat n. 30,-:
Pojalle löytyi pari paitaa. Småfolk ja P o. PTyttöselle loput vaatteet. P o. P puuvillapaita ja H&M suloinen sydänpaita
Kammankarlo ja Urban Elk
Benettonin sammarit ja H&M Hello Kitty farkut, joita ilman ei päästy lähtemään kirpparilta. Tyttönen oli mukana ja huomioi jokaisen Kittyn. Huokaus. Mutta näistä Kittyistä äitikin pitää.
Aina tarpeellisia perushousuja KappAhllista ja Lindexiltä.

3 kommenttia:

 1. Hei! Niin totta tuo, ettei pojalle oikein kirppiksiltä mitään löydy (siis jos hyväkuntoista etsii). Kirjoja ja leluja on enempi tarttunut mukaan (ja muutama dvd). Poikamme on 2 v 7 kk ja pari kertaa olen myynyt Villa Lyhdyssä hänen hyväkuntoisia siistejä vaatteita ja ne on menneet kuumille kiville (huutiksessa myös kauppaan, mutta enempi jotain ns kalliimpia vaatteita).

  Kivaa talven jatkoa!

  t. Heli

  VastaaPoista
 2. Mielestäni on vähän kaupoissakin ongelma, että tytöille on tarjolla vaikka mitä, mutta pojille paljon suppeampi valikoima.. Ei auta kuin tarttua tuumasta toimeen ja toteuttaa itse sitten pojille kaikenlaista omatekemää. ;) t. tuore lukijasi

  VastaaPoista
 3. Løysin blogiisi vasta. Aivan ihania juttuja olet ommellut. Taitava:)

  VastaaPoista