sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Paras kirppis ikinä!


Ompelurintamallla on todella hiljaista tällä hetkellä. Iso kirppisurakka, miehen työt ja muut kiireet ovat pitäneet ompelukoneet hiljaisina. No josko viikon päästä pääsisi tuttuun ompelurytmiin takaisin.

No tänä aamuna päätimme lasten kanssa suunnata Mll:n lastenkirppikselle, jotka ovat olleet aina mielestäni kivoja paikkoja. Itsekkin olen ollut myymässä muutamaan kertaan. Nyt päädyin kuitenkin viemään omat kamat itsepalvelukirpparille. Sinne kun saa vietyä myös muutakin, kuin lastenjuttuja. Hieman hymyilytti siinä pöytää laittaessa, kun ihmiset pohtivat mitä nämä Porkkanatarha-merkkiset vaatteet ovat.

Kahden lapsen kanssa isossa liikuntasalissa liikkuminen ilman vaunuja oli hieman haastavaa. Lapset juuttuivat tehokkaasti tutkimaan myytäviä leluja tai juoksivat pölhöinä sinne tänne. Eli äiti ei paljon vaatekasoja tutkinut, mutta lapset tekivät elämänsä löydöt =)
Poika bongasi aivan uuden puisen paloauton ja äiti tinkasi hinnan 10,- Tytölle löytyi myös uutena Brion mäyräkoira ja tässäkin päästiin sopivaan hintaan 4,-
Molemmat lelut ovat olleet pitkään toivelistalla. Varsinkin tälläistä paloautoa on toivottu hartaasti.
Ainoat vaatteet ehdin siinä lelukorien ääressä napata tytölle. Näille tuli hintaa 2,70Oman kirpparipöydän laittamisen ohella on aina hyvä katsella naapuripöytiä ja lapsille löytyikin oivat juhlavaatteet. Nyt kun vaan joku järjestäisi jotkut bileet =) Tytölle suloinen juhlamekko 5,-
Pojalle H&M mahti vakosamettitakki 6,- tälläinen meillä lähti pienemmässä koossa talvella kiertoon.

11 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Lelut on ollut tosi edullisia, varsinkin kun ovat uusia. =)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Olitko Vapaa-aikatalolla myymässä? Jos kyllä, niin kiersin kyllä koko salin, mutta en törmännyt yhteenkään Porkkanatarha-merkkiseen vaatteeseen. Harmi, ne ovat meinaan blogissasi olleet hauskoja. Sinua en tunnista, joten ainoastaan vaatteet olisivat saaneet minut arvaamaan kenestä on kyse. Minkä kokoisia vaatteita sinulla olisi ollut myynnissä?
  Minulla jäi tällä kertaa ostokset aika vähäisiksi, mutta löysin pojalle ihanan uuden yöpuvun ja tyttö sai legginsit.
  -Jonsku

  VastaaPoista
 3. Jonsku: minun pöytäni on tosiaan muualla itsepalvelukirpparilla ja kävimme ihan asiakkaina tuolla mll:n kirpparilla. Ja nuo Porkkanatarhan vaatteet menivät sieltä jo ekan päivän jälkeen (vaikka aina tuntuu hieman nololta myydä omiaan). Kyllähän ne hauskat ja värikkäät kankaat tietysti pistävät silmään sieltä tasaisesta värimassasta =)

  VastaaPoista
 4. Ahaa, ymmärsin väärin, no huh, jäi meinaan harmittamaan kun en noita Porkkanatarhan vaatteita nähnyt, mutta ei siis niitä tänään MLL:n kirpparilla ollutkaan :-)
  Älä nyt hyvänen aika sentään vaan nolostele myydä persoonallisia itsetehtyjä lastenvaatteita. Siis sellaisethan ovat ihania ja ainakin minä tykkään kaikesta vähän erilaisesta ja sitä kirppareilla usein tapaakin: retrovaatteita, muutaman vuoden vanhoja kuoseja (mitkä vielä miellyttävät), ulkomailta tuotuja vaatteita, kotitekoisia yms.
  Minä nautin kun saan pukea lapsiani ihaniin värikkäisiin vaatteisiin. Lapset näyttävät niin suloisilta kauniissa vaateissa. Onko sun oma pöytä keskustassa vai Prisman lähellä olevalla kirpparilla?
  -Jonsku

  VastaaPoista
 5. Jonsku: Siellä Prisman kulmilla. Nyt siellä taitaa olla vaan jäljellä lähinnä sukulaispojan isoja vaatteita ja jotain naistenvaatteita yms. Juu, mulla on sellainen perusjännitys myydä omia tekosia. Oon niin ylitarkka jokaisen sauman ja tikkauksen suhteen. Olin ihan kauhuissani, kun ensimmäistä kertaa myin meille pieneksi käyneitä ja yllätyin kun ne vietiin ensimmäiseksi =) Mä olen vielä niin "huono" hinnoittelemaan, että myyn aina puolilmaiseksi =)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat lelulöydöt! Tuollainen paloauto voisi kotiutua meillekin.. :)

  VastaaPoista
 7. Mä kävin juuri eilen siellä Prisman vieressä kirpulla. Joskus olen löytänyt sieltä jonkun itse tekemiä ihanuuksia (velourhousuja ja paitoja, joissa on hauskoja kuvia). Ne on mun mielestä ihania :D Uskon kuule, että menisivät siellä kirpparilla ihan jos tekisit vaikka vähän isompiakin kokoja.
  Jos mä osaisin ommella, niin ostaisin hyvälaatuisia ja -kuntoisia isoja paitoja kauneilla kuoseilla ja tekisin niistä hauskoja lastenvaatteita. Eurolla saa vaikka mitä vanhoja ja hauskakuvioisia kankaita. Resorikankaatkaan ei kait paljoa maksa, eli se on se tekemisen hinta niissä.
  -Jonsku

  VastaaPoista
 8. Voi mitä porkkanatarha-aarteita jotkut onnelliset on löytäneet! Ja kivoja löytöjä olet itsekin tehnyt. Kangasalla on MLL-kirppis viikonloppuna, tulkaa poikkee!:)

  VastaaPoista
 9. Halvalla olet saanut kirppikseltä tavaraa! ihana tuo paloauto!

  VastaaPoista
 10. Minä olen se onnellinen, joka sai kirppikseltä Porkkanatarhan vaatteita :) Tosin serkku ne sieltä bongasi. Nää on ihan tosi hienoja vaatteita ja ostaisin niitä mielelläni jatkossakin, mutta eivät taida olla myytävänä..?

  VastaaPoista
 11. Minä olen se onnellinen, joka sai kirppikseltä Porkkanatarhan vaatteita :) Tosin serkku ne sieltä bongasi. Nää on ihan tosi hienoja vaatteita ja ostaisin niitä mielelläni jatkossakin, mutta eivät taida olla myytävänä..?

  VastaaPoista