maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kesäsettiä


Viikonloppuna sukuloimme ja piipahdettiin Lapsimessuilla. Kivaa oli nähdä kankaita livenä. Nyt voi taas miettiä seuraavaa tilausta =)

Samalla veimme ensimmäiset kesävaatteet kokeiltavaksi ja nyt pääsee ompelemaan lisää, kun mitat on tarkistettu.

Kankaina näissä Sampsukalta Sammakkoa ja Pöllöjä. Sekä Kangas-Mallan joustofrotee caprihousuissa.

9 kommenttia:

 1. kivoja kesäsettejä.minun myös pitäisi tehdä pojalle shortseja..

  VastaaPoista
 2. Nuo caprihousut on kyllä niin ihanan malliset! Miten ihmeessä en viime kedänä hoksannut ommella muksuille tuollaisia? Nyt saa kyllä jokainen osansa kunhan hankin kankaita. <3

  VastaaPoista
 3. Hei! Oletko kuullut, että velourit yms. olisivat kallistumassa huomattavasti? Näin minulle sanottiin Eurokankaasta, jossa velourit olivat loppuneet eikä uusia oltu lähes tuplahinnan vuoksi hankittu lisää. He arvelivat, että myös vaatteiden hintaan tulee tuntuva korotus. Nyt hamstraamaan vaatetta ja kangasta, vai?

  asiantuntijaneuvoja kyselee lukijasi M-K

  VastaaPoista
 4. M-K: Puuvillan hinta nousee maailmalla ja se vaikuttaa ikävästi myös kankaisiin. Tosiaan Eurokankaalla on velourien hinnat nousseet kohtuuttomasti. Ennen 9,90/m ja nyt 17,90/m. Eli ehkä jotain kannattaa hamstrata =) Nytkin kivojen lastenkankaiden hinnat ovat aika mahdottomat ja ei ompelua voi monestikkaan perustella säästämisellä vaan harrastuksena ja haluna saada aikaan esim. jotain uniikkia ja omanlaista.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Se Ottobreen mekko on aika hyvin paikkaansa pitävä, meidän neidille mekkoon jäi vähän kasvunvaraa vielä, muttei kyllä mitenkään telttamaisesti.
  t. Ousku delffi.vuodatus.net -blogista

  VastaaPoista
 6. Moikka:)
  Ekaa kertaa eksyin blogiisi, ja jään ehdottomasti seurailemaan postauksiasi. Meillä kun 1kk ero tyttöjen iässä, jo pelkästään sen puolesta itseä kiinnostaa lukea postauksiasi. Ja tuo pupumekko! IHANA! Me haluemma sellaisen myös, super ihana! :)
  T. Inka

  VastaaPoista
 7. Ousku: Kiitos tiedoista.
  Inka: Tervetuloa =)

  VastaaPoista
 8. Tiesitkö että Hannankankaasta saa blogi alea -20% elikkä velourit, joustikset jne...kaikki kankaat!

  VastaaPoista