sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Tytöt ja pojat


Sampsukan uusi Eläimet-trikoo aiheutti hupaisan reaktion lapsissa. Siinä missä tyttö hoki "Pupu, Pupu!", innoitsi poika "Avaruusörkkikankaasta". Näin me nähdään juuri mieleisemme asiat. Tytöt ja pojat omalta kantiltaan. Ovelasti suunniteltu kangas =)

Niimpä tästä kankaasta piti sitten ommella molemmille ja hyvä näin. Suloinen kangas riitti kivasti molemmille. Pojan paitaan lisätty hihakankaaksi Hanhelilta tilattua turkoosia neulosta ja tytön mekon hihoiksi Ikaryrilta tilattua Tähti-kangasta.

Lisäksi Hanhelilta tilattu Auto-kangas tuntui aivan liian hyvältä "tuhlattavaksi" yöpaitaan, johon poika oli sen suunnitellut. Sanoi heti kankaan nähtyään, että tuosta tulisi hieno yöpuku. Siihen se olisikin sopinut hieman levottoman kuvionsa vuoksi, mutta tein sitten räväkän kokeilun Ottobren uudella hyvällä kaavalla ja tykkään tästä kaikessa väriloistossakin. Ja ihan päiväpaidaksi päätyi siis tämä liikenneruuhka.8 kommenttia:

 1. Vau miten hienot paidat! Ja tottahan että poika sai poikamaisen ja tyttö tyttömäisen!

  VastaaPoista
 2. Hienot paidat, tai tytön versio taitaa olla tunika tai mekko. Osaat tehdä todella siistiä jälkeä :)

  VastaaPoista
 3. mullakin on suunnitelmissa koklaa tuota satulahihakaavaa..

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan pirtsakoita!! Todella kauniita paitoja :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikkaita! Tähtitrikoo sopii loistavasti pupuihin!

  VastaaPoista
 6. Äiti, halluun ton autopaidan, oli meidän pikku-ukon kommentti. Taitaa olla siis pakko ommella autopaita joustofroteesta. =)

  t. Outi
  delffi-vuodatus.net - blogista

  VastaaPoista
 7. Pirtsakoita väriyhdistelmiä! Tykkään kaikista.

  VastaaPoista