torstai 11. marraskuuta 2010

Mieleinen löytö


Ompelukset ovat yhäti hyvin salaperäisiä, joten seuraa muutamia kirpputorilöytöjä viime ajoilta:
Lähdin ihan vaan kokeeksi katsomaan, josko tytölle löytyisi joku mukava kakkoshaalari. Ja mitä näinkään peräpöydässä? Rattaat saivat kyytiä ja YES! Oikea koko ja värikin kaunis. Ja mikähän on halarin kunto? Ei yhtäkään karheumaa, naarmua tms. Heijastinet ehjät. Fleece nyppyyntömätön. Parissa napissa ainoastaan naarmua. Tullut varmaan turvavöistä tai vastaavasta. Ja hinta 45,- ei nyt ihan mitä ajattelin kakkoshaalarille, mutta tästä puvusta on haaveiltu ja alkuperäinen hinta n. 145,- eli mukaan lähti elämäni kallein kirpputorilöytö eli Molo Kids Polaris =)Espritin farkut 3,- ja onkohan olleet kerran jalassa jos sitäkään.Suloiset juhlakengät 4,-


Lopuksi vielä se tärkein löytö. Tästä kuuluu peruutus- ja käynnistysääni ja valot vilkkuu. Tiukasti on öisinkin parkissa sängyn vieressä. 5,-P.S Kun lukijoita on 100 niin arvon yllätyksen teidän lukijoiden kesken =)

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Kirppiksellä 45e kirpaisee, mutta mitäköhän tuo olisi maksanut Huutiksessa? Tuplat? Veikkaisin, että on loppupeleissä ilmainen haalari teille, jos/kun eteenpäin sen myyt :).

  VastaaPoista
 2. Marika: ihan samaa ajattelin, että huutiksesta olisin heti tuolla hintaa napannut ja kunto olisi arvoitus. ja postikulut säästy =)

  VastaaPoista
 3. Oi, olet sattunut paikalle juurikin oikeaan aikaan. Tuollaiset löydöt eivät kauan pöydässä odota ottajaansa :)

  VastaaPoista
 4. Arvaas miten kävi kun näin sun löytösi? Tuli tunne, että on pakko itsekin käydä kirpparilla ja melkein siltä istumalta lähdin =), vaikka muuten tuskin koskaan käyn. No, en tehnyt löytöjä, ainakaan tuollaisia kuin tuo haalari. Aivan mahtava!!

  VastaaPoista
 5. Riikka: Mulla on ollut outoja ajatuksia viime päivinä siitä, että löytäisin kirpparilta ihanan haalarin. Pakko oli eilen ja tänään käydä. Pikkasen ihmetytti =)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä löytö tuo haalari!!! Kauniin värinenkin kaiken lisäksi :)

  VastaaPoista