torstai 18. marraskuuta 2010

Kyllä tytölle löytyy!


On se vaan niin. Tytöille löytyy kaikkea kivaa kirpparilta, mutta ne poikien jutut. Jotain ihan kamalaa. Miten sinne on kerääntynyt kaikki maailman rähjäisimmät Puuha-Pete paidat ja vastaavat? Välillä tuntuu, ettei poikien pukeutumiseen niin kiinnitetä huomiota. Eikö pojille osteta niin herkästi merkkivaatteita, kuin tytöille? Vaikka osaavat ne pojatkin olla tarkkoja vaatteistaan, eikä vain tytöt. Tai sitten tosiaan suuri osa pojista räjäyttää ne vaattensa ihan tuusan nuuskaksi, ettei niille viitsi ostaa mitään kovin kallista =) Meillä varmaan vaatteet ei pääse niin kulumaan, kun tulee ommeltua niitä sen verran megapaljon, ettei ne ehdi ihan järkyttävään kuntoon. No itse asiaan. Poikettiin lapsien kanssa kirpputorilla ja tytölle löytyi oikein mieluisia juttuja.Aivan ihanat UUDET Bundgaardin sandaalit 4,-UUDET Pionin karvavuorisaapikkaat 2,90Suloiset sydänsammarit 1,-Kaksi tyynyliinaa yhteensä 1,- (väri oikeasti tummenpi)

7 kommenttia:

 1. Pojille taidetaan ostaa vaatetta selkeästi vähemmän. Mä kolusin viikko takaperin monen nettikaupan "alelootat", ja tosi kivoja vaatteita löytyi vauvapojille kunnon alella. Tyttövauvoille ei juuri mitään. Näin varhainko se ero jo tulee?

  Noista sandaaleista oon jo vähän kade ;).

  VastaaPoista
 2. Pojille tosiaan löytyy rähjäistä spidermania ja salamaa. :/ Etenkin nuo sandaalit on mahtava löytö, mulla on tota tyynyliina kangasta vihreenä ja keltasena. =)

  VastaaPoista
 3. Mä olen tehnyt saman huomion. Tytöille kyllä löytyisi vaikka mitä ,mutta pojille on tuurissa, että jotain hienoa löytää.

  VastaaPoista
 4. Minä sanon että meidän pojat saa kyllä vaatteet aika huonoon kuntoon...Mutta kirppareilla tosiaan harvoin mitään heille löytyy, kaikki niin tummat ja typerät värit yms kuluneita, haalistuneita.
  Kengät olet kyllä tosi edullisesti löytänyt!

  VastaaPoista
 5. joo kirpparilla on aina niitä kuluneita spidermaneja, puuhapetejä ja cars juttuja... Tosin kyl löytyy ei kulahtaneitaki Puuhapetejä mut niissä sit on yleensä hintaaki aika paljo

  VastaaPoista
 6. Luulen että se muutos tulee siinä 2 vuoden tienoilla. Poikavauvoille olen itse löytänyt kirppareilta, mutta ei kyllä ole kauheasti tullut vastaan tuota maagisen kahden vuoden (tai 92cm) ylittäviä vaatteita muussa kuin rymykunnossa.
  Luulen että se voi olla ennakkoluuloa vanhempien puolelta... Pojille ei tarvitse ostaa hyvää (tai paljon) vaatetta "kun ne kuitenkin pilaa ne" ja sitten juurikin siitä syystä kaikki vaatteet ehtivät kulua huonoon kuntoon.
  Ja kyllä ne tytötkin osaavat rymytä ;)

  VastaaPoista
 7. Pitääköhän meidän vaihtaa kirppareita, minusta kun tuntuu juuri päinvastaiselta. Kokoa 92 haeskelen ja tuntuu että työtille on pelkästään kulahtanutta vaaleanpunaista markettikamaa, mutta pojille olisi vaikka mitä hienoja merkkivaatteita ja varsinkin kenkiä. Vauvakoissa ostinkin "poikienvaatteita" tytölle, niistä kun löytyi usein paljon paremmin värejä, mutta tuosta 92 koosta lähtien mallit alkaa olla ihan erilaisia pojile ja tytöille, joten ei tunnu mitään löytyvän.

  VastaaPoista