lauantai 16. lokakuuta 2010

Pari paitaa


Pari paitaa tyttöselle uusista kankaista. Molemmat kankaat olivat alkuun hieman shokki, mutta lopulta vaatteista tuli tosi kivat. Iikku-Kiikulta tilattu Geishatrikoo oli tosi pienikuvioista ja siten aika levotonta. Isomman kokoisena paitana kuvio olisi ollut ehkä jo liikaa. Tämä kangas suorastaan vaati tuollaisen kietaisumallin. Sopi hyvin teemaan. Ja Tiritomilta tullut metsätrikoo olikin voimakas äklöpinkki, eikä hennon vaalea, kuten kuvittelin, mutta mangoresorit pelastivat kokonaisuuden. Mutta tälläistä tämä nettishoppailu on. Aina se on yllätys mitä paketista löytyy =) Tyytyväinen olen kuitenkin siihen, että nyt suomestakin löytyy kaikkia kivoja trikoita. Muutama vuosi sitten valikoimat olivat aika heikot trikoorintamalla.6 kommenttia:

 1. Mä tykkään erityisesti tuon geisha-trikoon värimaailmasta, mutta totta, että kuvio on turhan pieni. Geishat saisi olla hiukan harvemmassa. Tässä voisi toimia vaikka yksiväriset hihat ja tuo kietaisumalli sopii kyllä loistavasti!

  Musta nettikaupat sais panostaa tuohon kuvaamiseen tai kameraan tai sitten mainita, että värit poikkeaa kuvasta. Harmittaa joskus todella, kun tuleekin jotain ihan muuta kuin on kuvitellut ja mä pyydänkin monesti tilkut ennen kuin tilaan.

  VastaaPoista
 2. Hienot paidat tuli :)

  Tuo netistä tilaaminen tosiaankin on arpapeliä varsinkin kun ne kuvat niistä kankaista on niin minikokoisia. Parasta ois tietenki, että kaikista kankaista olisi kuva valmiista vaatteesta. Siitä ei edelleenkään tietäisi varmasti sitä sävyä, mutta ainakin kuvion koko ja hallitsevuus tulisi esille.

  VastaaPoista
 3. Kivat paidat. Tosiaan olisi hyvä että kuvissa olisi esim. mittanauha/tulitikkuaski, jotta selviää miten isoa kuvio on. Värin näkisi taas paremmin jos olisi vertailukohde/useampi kangas samassa kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Ihania paitoja. Minä en ole uskaltanut kuviollisia kankaita tilata ollenkaan netistä, juuri tuosta syystä, kun ei väreistä voi olla ihan varma ja kuvion hallitsevuus on ihan kysymyskmerkki. Yksi syy on myös se, että trikoosta annetaan yleensä tiedoksi vain materiaalitiedot ja singe tai jersey, mutta ei mitään tietoa paksuudesta ja joustavuudesta, joka voi kuitenkin ihan samantietoisilla kankailla olla ihan erilainen.

  VastaaPoista
 5. Ihana kietaisupaita!Ja se on kyllä totta että välillä saa kangaskaupasta ihan toista mitä on odottanut.Hyvällä kameralla varmasti saisi hyviä ja oikeanlaisia kuvia.Tai mitä nyt on blogeja seurannut niin monella näyttää olevan hyväkamera kun kuvat niin hyviä ja tarkkoja,toisin kun minulla:)

  VastaaPoista