maanantai 4. lokakuuta 2010

Joskus kannattaa odottaa...

...sillä himoitsemasi kangas onkin saatavilla. Minä nääsen ihastuin tähän paitakankaaseen, kun näin sen valmisvaatteena ja meinasin monesti ostaa, mutta hillitsin itseni. Nyt sitten huomasin että Tiritomille oli tullut myyntiin ihania kankaita ja sain vihdoin tuota kangasta. Ihanaa kun näitä naapurimaan ihanuuksia saa vihdoin suomestakin. En ole raaskinut tehdä tilausta ruotsiin kalliiden postikulujen vuoksi.

Ja paitaan sattui löytymään velourvarastoista yhteensopiva housukangas. Niihin sitten kokeilin uutta kaavaa. Täytyy hieman vielä muokata, mutta kivalta vaikuttaa. Taskutkin on uusi kokeilu, kun viikonloppuna minulle esiteltiin kyseistä mallia ja toivotiin sitä seuraaviin ompeluksiin veljentytölle. Helppohan tuo oli ja varmaan tulen tekemään vielä omienkin lasten vaatteisiin.


4 kommenttia:

 1. Minäkin ihastuin tuohon kuosiin jo aikapäiviä sitten ja tänään juuri leikkasin pojalle siitä paidan. Kuosi on jostain syystä tosi kiva :) Ruskeat reosrit ajattelin minäkin laittaa.

  VastaaPoista
 2. täällä kans on tuota kangasta odottamassa aikaa..

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi sööttiä kangasta! Mielestäni monenlaiset luontoaiheet sopii ihanasti lasten vaatteisiin.

  VastaaPoista
 4. En itse myöskään raaskii vaatetuskankaita ulkomailta tilailla, mutta onneksi tosiaan Suomestakin löytyy kivoja. Minulla on sinulle blogissani jotain pientä ;)

  VastaaPoista