tiistai 26. lokakuuta 2010

Hetki ennen joululahjojaMuutama perusvaate tuli vielä ommeltua ennen joululahjaompeluksia. Nyt onkin sitten suunnattava kaikki ompeluaika niihin, eli taitaa blogi hieman hiljetä. Katsotaan kuinka innokkaasti jaksan lahjoja ommella. Aina on suuret suunnitelmat, mutta lopulta hermo menee ja aika loppuu ja sitten juostaan kauppaan.

Ja sitten nämä kuvat. On kyllä ihan hirveää yrittää saada siedettäviä kuvia, kun ei tajua yhtikäs mitään valokuvauksesta. Päivänvalolla sai vielä hetki sitten kuvia onnistumaan. Mutta nyt alkaa olla jo haastellista. Mutta josko noista nyt sais jonkinlaisen käsityksen. Kankaat ovat paljon kauniimmat luonnossa, kuin mitä nämä kuvat antavat ymmärtää.Suloisen herkkä perhostrikoo Eurokankaan paloista. Kankaassa on ihania valkoisia kukkasia kohokuvioina. Aika hauskan tuntuinen kangas. Resorit ovat harmaat, vaikka tuossa mustilta näyttävätkin.


Eurokankaan paloista myös tämä pikkukukkatrikoo. Tosi napakan tuntuinen kangas.


Tytöllekkin täytyi kokeilla hieman erilaista housukaavaa. Malli oli aikas kiva päällä. Näitä lisää. Velour Eurokankaalta.Lopuksi vielä kummitytölle 2-vuotis lahjaksi ostin Lingon&blåbärin kukkapaidan ja siihen joustofroteesta tekaisin housut.

2 kommenttia:

  1. Kivat! Kuulostaa niin tutulta nuo joululahja-asiat...

    VastaaPoista
  2. Kivoja ompeluksia :) Ja huoh. Joulujuttuja pitäs täälläkin alkaa miettiä, vaan veikkaan kyllä, että tänä vuonna suurin osa löytyy kaupoista... Ei juur ole aikaa ommella. Omille siis ompelen kyllä, mutta tarkoitan, että muille ei varmaan ehdi!

    VastaaPoista