torstai 27. toukokuuta 2010

Muuttotouhuja

Lauantaina oli vihdoin kauan odotettu muuttopäivä. Läksimme lasten kanssa kaupungille koko päiväksi ja miehet hoitivat tavaroiden kuljetuksen uuteen kotiimme. Pakkaaminen alkoi jo rassaamaan keskellä helleaaltoa ja lapsetkin olivat ihan tylsistyneitä jo mokomaan puuhaan.

Nyt sitten olemme saaneet purkaa urakalla tavaroita paikoillemme ja ihmetellä mistä tätä romua on oikein kertynyt. Voitte varmaan kuvitella, mitkä kasat tavaraa löytyy kaikenmaailman ompelutouhujen vuoksi. Enkä minä ole tämän perheen ainoa tavaran kerääjä. Mies säästäisi ihan kaiken ja kaikenlaista elektroniikkasälpettä on laatikkokaupalla. Hohhoijaa. Mutta josko parin vuoden päästä helpottaisi, jos nyt sitten päätämme alkaa omakotitaloprojktiin. Tämä on nyt tälläinen ihastuttava välivaihe, kun väännämme kättä siitä, mihin asetumme "lopullisesti".



Ompelut ovat sattuneesta syystä hieman jäähyllä....








5 kommenttia:

  1. Meillä pakataan juuri hiki hatussa. Kauheasti on tavaraa, vaikka mielestämme emme ole mitään keräilijöitä.. Onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin myös täältä! Kiva kuulla että jonkun muunkin mies kerää elektroniikkaa ;) Meillä on noita puolikkaita tietokoneita joka nurkka täynnä...

    VastaaPoista
  3. Ai sieläki on hampsraaja mies elektroniikan suhteen X) "näitähän voi vielä vaikka tarvita"

    VastaaPoista
  4. Onnea hirmusti uuteen kotiin!! Nostan hattua enkä kadehdi yhtään sua tällä hetkellä!

    VastaaPoista
  5. Niin, teillä kasvaa noita "porkkanoita"=)

    Onnea uuteen kotiin=)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.