keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ihania kankaita

Taas on tämä akka päässy innostumaan kaikenmaailman retrokankaista =) Minuun ne vaan yhä uppoaa ja ihan pakko on matkaan napata jo kohdalle osuu. Suuri osa näistä kankaista on ihan käytössä meidän lasten lakanoina ja osasta ompelen vaatteita tai ainakin suunnittelen ompelua. Se että raaskii tuhlata näitä ihanuuksia ompeluun vaatii nääsen täydellisen kaavan ja idean. Nämä kaksi suloisuutta ovat huuto.netin saaliita. Bambi on pussilakana pinnasänkyyn ja noi soittoniekat on ihan vaan iso kangaspala. Nämä olivat vielä onneksi sellaisia kohtuu hintaisia. Jotain noin  6,- kappale.Kaksi tyynyliinaa yhteensä 1,-Pinnasängyn lakana 1,-Kaksi verhoa yhteensä 3,- Kovasti mietin miten nämä käyttäisin uuden kotimme lastenhuoneeseen. Saapi nähdä. 


7 kommenttia:

 1. Minuunkin iskee retrokankaat edelleen ihan täysillä.

  Ja ongelmakin on sama, ei millään raaskisi leikellä ompeluksiin niitä lakanoita ja verhoja jotka ei tule varsinaiseen käyttöön...

  Kivoja kankaita, verhot on ihanat!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuoseja!
  Itsekkin ostan aina jos kirppiksellä kohdalle sattuu :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihania kankaita! En tiedä mitkä laput silmillä mä kuljen, kun ei kohdalle tunnu osuvan tuollaisia hauskoja löytöjä..

  VastaaPoista
 4. mahtavia kankaita. retrokuosit on niin siistei

  VastaaPoista
 5. Ihania ovat! Pakko ostaa aina jos kohdalle osuu! :)

  VastaaPoista
 6. voi mitä ihanuuksia! itsekin koukussa retrokuoseihin ja aina ilahduttaa jos kirppikseltä sattuu löytämään jotain.

  VastaaPoista
 7. Ihania! Kumpa edes joskus osuisi omallekkin kohdalle.

  VastaaPoista