tiistai 6. huhtikuuta 2010

Vauvalahja

Ystäväperheellemme syntyi viime viikolla pieni tyttö. Onnittelut vielä =)  Koska heillä on kestovaipatettu esikoinen, uskalsin tehdä vauvalahjaksi vaippoja. Olipas niin ihanaa taas ommella pikkuvaippoja.

Pakettiin kuuluu:Taskuvaippa S-koko. Valmistettu Kestovaippayhdistyksen hyväksitodetulla kaavalla. Sisämateriaali bambujoustofroteeta. Vaipan imuna bambutaitto. Kuosi Myllymuksujen uusi, ihastuttava Ainotar Br Pul.Pikkuruinen vaippa Nöttösen kaavalla vastasyntyneelle. Kuosikangas Myllymuksujen raidallinen bambujoustofrotee ja sisällä tavallinen bambujoustofrotee.Kestovaippainfon sivuilta löytyy kaavoja ja hyväksi yleiskaavaksi todettu Mummut-vaippa. Koko on NewBorn, mutta vastaa kyllä S-kokoa. Kangas on Eurokankaan palalaarista löytynyttä joustofroteeta ja sisäpinta bambujoustofroteeta.Ja koska sisävaipat tarvitsevat kosteussulun niin matkaan lähti villahousut. Lankana Jutta-hahtuva ja ohje kanssa samasta lankapussista.Tässä vielä lahja kokonaisuudessaan. Äidille lähti myos 3 paria liivinsuojia. Kuvassa ei näy tuota bambutaittoa, kun on vaipan sisällä. Sitähän pystyy sitten käyttämään missä vaipassa vaan myöhemmin.

Tälläistä tällä kertaa. Odotan innolla että pääsisimme näkemään vauvan.

Vihjailin arvonnasta viimeksi ja tässä kevään aikana sen aion järjestää. Seurailkaahan blogia =)
5 kommenttia:

 1. Ihania vaippoja ja niiiin ihanan pieniä! Voi kun itselläkin olisi tuttavapiiriin tulossa pienokaisia niin pääsisi näitä ihania minivaippoja väsäämään! ;)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva lahja, itse ainakin tykkäisin kovasti. :)

  VastaaPoista
 3. Siististi ommeltuja vaippoja! Ihania!

  VastaaPoista
 4. Ihana lahja, varmasti mieluinen. Mielenkiinnolla olen nyt katsellut muiden tekemiä vaippoja, on ajankohtainen aihe kun ystävä pyysi tekemään muutaman heidän tytölleen.

  VastaaPoista
 5. Ihanan paketin olet väsännyt. Siistin näköistä jälkeä. Tuo oranssivalkonenfrotee on ihanan värinen. oispa kiva jos pääsisi itsekkin tekemään jollekkin noita pikkuvaippoja=)

  VastaaPoista