tiistai 27. huhtikuuta 2010

KitaramekkoPitkään olen odottanut, että pääsisin kokeilemaan Ottobren Kolmen konstin mekkoa. Tilaisuus tuli, kun veljentytölle tyrkytin tätä mallia ja piti tehdä tälläinen sovitusmekko, jotta nähtäisiin malli livenä. Käyttöön pääsee omalla tytöllä sitten vuoden päästä =)

Kangas on Skootterimekkokankaan kanssa samalla kertaa Eurokankaan paloista löydetty ihanuus. Värit ovat vaan niin ihanat ja tykkään tälläisistä hieman erilaisista kuoseista. Toki myös kukkakankaat uppoaa. Toiseksi kankaaksi löytyi Iinulta kaunis pilkkukangas juuri oikean värisenä.

Malli on kyllä kaunis ja näitä täytyy nyt sitten muutamat valmistaa. Eli jatkoa seuraa, mutta siihen saattaa hieman mennä aikaa, sillä me muutamme. Eli toukokuu tulee olemaan Porkkanatarhan ompeluksissa ja bloggailussa aika hiljaista aikaa. Muutto on varmasti karsea homma ja vie kaiken ajan lasten hoidon rinnalla. Luvattu arvonta järjestetään sitten puolessa kuussa, kun netti hiljenee pariksi viikoksi. 

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti mekko!Ihanat kankaat, sopivat hienosti yhteen. Toi kolmen konstin mekko on kyllä kiinnostava kaava, täytyy varmaan ottaa työlistalle..

  VastaaPoista
 2. Kauniita vaatteita! Juu, se on mielenkiintoista tuo muuttaminen... me muutettiin pääsiäisen tienoilla ja yhä on tavaraa laatikoissa, ei vaan ehdi niin ei ehdi, ompeluhuoneeseen en ole kajonnut vielä juuri ollenkaan, pitäisi sinne joitain huonekalujakin ostaa. No, kaikki aikanaan ja ensimmäiset asiat ensiksi! :)

  VastaaPoista
 3. Hurjan kiva mekkomalli, ja itse mekkokin tuolla ankaalla on kaunis! Mikä tuon mallin idea on? Hitsi, pitäisiköhän ihan vaan tuon mekon kaavan takia hommata lehti....

  VastaaPoista
 4. Maarit: Kyllä tuo malli on ainakin ihana hellemekko. Lainaa ihmeessä kirjastosta. Niin minäkin teen.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Todella kauniit kankaat! Tuo malli on niin kiva , varsinkin nyt kun viimein tuli kesä :)

  VastaaPoista