torstai 27. marraskuuta 2014

Koululaisen kamppeita

Jouluompelusten lomassa olen aina välillä surauttanut jotain lapsille. Hommasin kantinkääntäjän peitetikkikoneeseen ja vaatetta syntyy nyt ihan liian helposti ja nopeasti. Eihän tässä tarvitse enään, kuin poljinta painaa ja surrur valmista syntyy kuin itsestään :)

Poika ihastui Pehemiän Soturit joustocollegeen. Soturi ja miekka oli oltava keskellä paraatipaikalla. Kaavan pohjana Ottobren Be carefull out there.

Stooff&Stillin kankaita sekä tässä, että alemmassa pallopaidassa. Kiva kun samasta kaupasta löytyi heti sopivat hihakankaat paitoihin. Kaavana molemmissa Ottobren 6/13 Autumn Stripes. Kaavamuutoksina helman pidennys ja tähän paitaan laitoim resorit hihansuihin.


Paitojen kaveriksi PikkuPiltin Farkkujoustocollegesta Ottobren Cillaxit. Sovituskuvat olivat valitettavsti jostain kumman niin tärähtäneitä, jotta jätetään tällä kertaa ne väliin =)

Majapuun lohikäärmeet ihanalla mintulla pohjalla. Tätä kuosia odottelinkin jo trikoona ja hieman pienemmässä koossa. Aikoinaan olen tätä kuosia neuloksena ommellut.
Lohiksille kaveriksi hiekanväriset housut Euronkankaan velourista. Kaavana Ottobren Saimin. Pojalle menee vieläkin pari vuotta vanha kaava, kunhan lisää vaan pituutta lahkeeseen. Nyt pääsin ystävän lehdestä vihdoin piirtämään isomman koon, josko sillä seuraavaksi väljempää mallia.

Naperonutun Ralli-jerseyn olin ajatellut lahjaompeluksiin, mutta pojan ja miehen nähdessä kankaan, epäiltiin äidin mielenterveyttä. Tokihan näistä vanhoista oikeista autoista oli ommlta pojalle paita.4 kommenttia:

 1. Kylläpäs syntyykin hurjaa vauhtia vaatteita! Olet hyvin onnistunut yhdistämään noi digit ja tavallisen trikoon, näyttävät suorastaan kuuluvan toisilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kyllä se vauhti on tosiaan lisääntynyt vielä entisestäkin.

   Poista
 2. Ihanat vaatteet ja ihailen hupparin kohdistuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hikikarpalot vaan kimmelsi otsalla, kun yritti kohdistaa ;)

   Poista