perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tytön kesähupparit

Talven kauneimmista joustocollareista valmistui tytölle ensi kesän hupparit. Molemmat kuosit miellyttivät kovasti ja rauhallinen harmaa sopii sitten kaikkeen. Meidän lapset käyttävät huppareita todella paljon kesäisin. Lämpöisilläkään keleillä, ei herkät punapäät voi juoksennella käsivarret paljaana. 

Rusetikangas Emeli Desing

Malleina rusettihupparissa Ottobren 4/2012 Be careful out there ja timantissa Ottobre 3/2013 Rest Piece. Molemmissa säätelin helman pituuden sopimaan 45cm vetoketjuun ja hihojen pituuden säädin sopivaksi. Mallina BCOT toimii paljon paremmin. Vetoketju alkaa ylempää ja huppu on paljon paremman mallinen. Rest Piece mallista tuli siis pidempi malli, vaikka vetoketjut ovat samanmittaiset. Mallin huppu on hieman liian "kapea" eli mahtuu kyllä päähän, mutta toimisi paremmin hieman syvempänä. Käyttöön molemmat hupparit tulevat ilman muuta, mutta malli on nyt selvillä seuraaviin huppareihin.

Timanttikangas Käpynen

Nyt sitten vaan odotellaan uusia kivoja joustocollareita markkinoille. Pojalle pitäisi vielä tehdä uudet ja tytölle vielä yksi. Edellisten kesien perusteella olen todennut, että 3 hupparia on hyvä määrä. Aina yksi on pesussa, yksi käytössä ja yksi pidetään puhtaana hiekkaleikeistä, että kylille kehtaa lähteä =)13 kommenttia:

 1. Tosi kivat, toi rusettikuosi on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Nää on kivat! Mun pitäisi aloittaa sama urakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Minulle tämä huppariurakka on aina hieman nahkea, mutta kyllä se sitten lopuksi palkitsee. Kunhan on kaava kunnossa.

   Poista
 3. Kauniit hupparit.

  Mein punapää kulkee kesäisin 100Puuvillatrikoo paidoissa. Hiukan väljää mallia ja melkein ranteisiin asti hihat. Iso lierihattu päässään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) On näissä punapäissä omat haasteensa. Kovilla helteillä meillä mennään ohuessa, pitkähihaisessa puuvilla paitapuserossa. Ja hattu aina päässä. Pojan kanssa on vaan taistelu, kun haluaa vaan lippiksiä ja sitten korvat ja niska punoittaa. Kesäksi siis taas kasvatettava liehuletti suojaamaan ;)

   Poista
 4. Mä tykkään näistä huppareista tosi paljon. Ei liian kirkuvia vaan kauniin hillittyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Täytyy olla hieman rauhallisempaa, niin sopii paremmin kaikkeen,

   Poista
 5. Ihana blogi ja ihania vaatteita! Serkku löysi kirpulta sun vaatteita ja osti niitä mun tytölle ja ne on ihan huippuja! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ballerinapaita ja kiukkupyllyt on ihan suosikkeja jo :) Ballerina kaivettiin likaisena pyykkikopasta kun se oli saatava päälle :)

   Poista
 6. Ihanat hupparit ja vetoketjujen ompelujälki saa haukkomaan henkeä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) No ei ne vetskarit täydelliset ole, mutta ajanee asian. Vetoketjun ompelu vaatii hieman huolellisuutta ja kärsivällisyyttä ja ne eivät välttämätttä kuulu tämän ompelijan hyveisiin ;)

   Poista