tiistai 8. lokakuuta 2013

Pojan vaatekaappiin


Poikanenkin on vihdoin kasvanut seuraavaan kokoon ja pääsen tyhjentämään kangaskaappeja. Kivoja kuoseja onkin tullut osteltua ja niistä luottokaavoilla paitoja.

Käpysen mainio Aurinkokunta jersey. Ihan huippuhauska kuosi.
Kiukkupylly-jerseyn ostin tytölle, mutta poika ihastui tähän totaalisesti. Outoa, koska siinä on myös tyttöjä. Ehkä tuo nimessä esiintyvä "pylly" oli ratkaiseva tekijä ;) Kankaan valkaisin kloritella ja huippukangas oli, kun ei yhtään ottanut tuosta nokkiinsa. Hihat ovat tummanruskeat, vaikka mustiltä kuvassa näyttävätkin.
Rakkautta ensisilmäyksellä. Hurja kuningas-paita meidän leijonapojalle.
Joustocollegesta ompelin Ottobren Clillax-kaavalla housut. Tietysti olin ostanut kangasta vanhalla mitalla, joten resorit sitten jatkoksi ja hyvin toimii näinkin.

Lisäksi joskus Metsolan alesta hankitut joustofroteet päätyivät ihan mallin mukaan kaaritaskuhousuiksi. Tosin tykkään itse laittaa resorit lahkeensuihin. Mahtuu sitten kivasti sukka sisälle ja kenkää ei purista. Myös pätkä minicars-joustofroteeta tuli ostettua ja siitä paita housujen kaveriksi.




18 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuoseja olet vaatteeisiin löytänyt,itseä vähän harmittaa kun tuosta aurinkokunnasta myöhästyin. Ihanasti tuo ilmettä kaaritaskut perushousuun,koskahan sitä vihdoin ottaisi itseään niskasta ja tekisi taskut housuihin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelin kuulleeni, että Aurinkokuntaa teetettäisiin uusi erä. Siitä sitten äkkiä ostamaan =) Joo itsekkään en millään jaksaisi taskuja värkätä, mutta nyt poika toivoi ja kun oli Metsolan joustiksia, niin olihan se lähes välttämättömyys.

      Poista
  2. Ihanan värikkäitä perusvaatteita!

    VastaaPoista
  3. Hei, tosi hyvin sopii tuo kiukkupylly myös pojan vaatteeseen! Kivaa perusvaatetta oot ahkeroinut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmän on tosiaan osunut silmiin tyttö-kiukkiksia, mutta kyllä se pojallekkin sopii oikein mainiosti. Ja valkaisu raikasti kankaan mukavsti.

      Poista
  4. Vau mikä määrä ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  5. wau kun olet ollut tuottelias! ja kaikkia ihanuuksia oletkin saanut aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuottelias sitä olla pitää, jotta kangasvuoret pienenee ;)

      Poista
  6. Olet ollut ahkera, hienoja kaikki! Samanikäiselle pojalle olen miettinyt Chillaxeja, olishan ne tosi kätevät talvella. Meneekö teillä ne mukisematta pojan päälle? Mä kun pahaa pelkään, että tulis kommenttia kalsareista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Cillaxit on ihan lempparit jos meidän pojalta kysyy. Kesällä oli trikoiset vastaavat ja jos itse valitsi housut niin ne oli just nämä. Eikä ole liian kalsarimaiset, kun ovat pepusta "löysät" eli aavistuksen baggyt. Kokeilemaan vaan.

      Poista
  7. Jopas on kivat setit, ne joustocollarit vie voiton, väri mikä mainioin!

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja! Ja kiitos inspiraatioista, nimittäin kaaritaskuhousuille. En ole pitkään aikaan niitä tehnyt ja nyt alkoi ihan sormia syyhyttää, niin kivoille näytti nuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oleppa hyvä. Itselläkin oli aikaa edellisistä kaaritaskuista ja ensimmäinen tasku lensi kaaressa roskiin. Ei ollut oikein jäänyt muistiin missä kohdassa piti resori venyttää ja missä ei =)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.