perjantai 2. elokuuta 2013

Siellä täällä syntyneitä


Pieni kollaasi ompeluksia, joita on tehty aina, kun on tullut hetken tauko tähän kiireiseen kesään. Remontit, marjastus ja reissaaminen ovat vieneet aikaa ja ompeluksille ollut kovin vähän aikaa.Omille lapsille ompelin tarpeeseen toppia ja alushousuja. Kaavana topissa Ottobren ilmaiskaava, jota kyllä jouduin muokkaamaan. Pikkuhousuissa TanttaRalla-blogin pikkuhousukaava. Oikein sopiva meidän neitoselle.Lisäksi pikahurautin pari mekkoa lasten serkkutytölle, joka oli kylässä. Kiva ommella, kun saa sovittaa tytölle, eikä tarvitse pakottaa omaa poikaa avuksi. Jostain kumman syystä on tuo poikanen alkanut irvistelemään mekkosovituksille

Pikavisiitti Eurokankaan kesäalepöydän ääressä sai aikaan mielenhäiriön. Ostaa pamautin megakesäiset verhot makkariin. Nyt on raikasta ja talvella palataan taas tuttuun tummaan värimaailmaan.


Lisäksi ompelukone on saanut kyytiä muutaman korjausompeluksen ääressä.Niin tylsää, mutta onhan se tehtävä. Jostain jos saisin vielä voimia korjata oman rakkaan viidet farkut. Ei voi käsittää, miten tuo saa kaikki farkut polvista rikki. Hieman on tullut huomautuksia siitä, että hän on prioriteettilistan alimpana. Mutta varmaan moni ymmärtää, kuinka kiinnostavaa tuo korjaushomma on ;)


12 kommenttia:

 1. Aivan ihania kaikki ja erityisesti ekan kuvan inkkaripaita! Mistä kangas on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Inkkarit on tilattu Lieblingsstuckelta. Ei tainnut tulla ollenkaan suomeen myyntiin.

   Poista
 2. Ihania. Korjausompelu on syvältä ja majailee minun prioriteettilistassa viimeisenä. Mie niin ymmärrän sinua.

  VastaaPoista
 3. Nätit ompelukset! Tykkään noista mekkojen kankaista olis aikuisellekin ihan ok! Korjausompelu on kauheeta, enkä oikein tiedä miks, on vaan. Joten ymmärrän varsin hyvin sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itseäni varten kankaat hankin, mutta neiti valitsi nämä itselleen ja hänelle sopivatkin paremmin =)

   Poista
 4. Onpa taas kivoja!

  Miehelle voi myös kertoa, miten v-mäinen polvien kohdan korjaus on. :P

  VastaaPoista
 5. Voi, mitä ihanuuksia jälleen! Olen taas kaivellut myös ompelukoneen esille (saapa nähdä hautautuuko into taas syksyn arkipyörityksessä lyhyeen..) ja jotain vähän intoutunut tekemäänkin. Tuo tokan kuvan rallikangas oli meidän pikkumiehen mieleen, mistä sellaista olet löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kyllä se ompelukone vaan kannattaa ottaa esille. Josko jostain löytyisi hetki aikaa ommella jotain mukavaa. On se vaan rentouttavaa puuha, ainakin silloin kun ei tarvitse kauheasti ratkojaan tarttua ;) Rallikangasta löytyy ainakin Lasten Taikamaasta ja Bellapuusta.

   Poista
 6. kerran tässä mies pyysi laittaan työhousujen etunapin takapuolelle pehmikettä. no niin kauan odotin, että työhousut kulu puhki. se siitä tärkeysjärjestyksestä justiinsa. jonkun kerran tullu siitä myös kuultua.

  VastaaPoista