torstai 27. lokakuuta 2011

Tyttösen housut


Palataampa noiden Michas Stoffecken kankaiden aiheuttamasta huumasta takaisin maan pinnalle. Seuraavaksi samaan aikaan noiden uutuuskankaiden kanssa ommeltua. Nämä kankaat olivat niitä kangaskaapin pohjia ja eivät kauheasti inspiroineet. Piti siis keksiä jotain piristettä.



Tosi mitättömän värinen joustofrotee ei saanut minkäänlaista innostusta aikaan. Väri on tosiaan niin hailakka vaaleanpunainen, ettei moista resoria ole tullut vastaan. No halvalla saatu Eurokankaan palalaarista ja laatu on hyvää. Eiköhän siinä ole selitystä. (Sitä vaan en ymmärrä, miksi ostin juuri vastaavaa laventelin väristä tilalle). Lopulta froteetilkkuja pyöritellessäni ja aplikaatiota miettiessä tuli taas mieleen, että se bambi on vieläkin tekemättä. Siitä sitten lähti innostus, jonka kruunasi ihana raitaresori.


Toisena housukankaana oli aikoinaan pojalle ostettu vihreä palavelour, joka aavistuksen taittaa ruskeaan. Tämä on jäänyt tekemättä, kun pojalla on ollut jo kaapissa vihreitä housuja. Nyt aloin miettiä saisiko siitä millään tyttömäistä ja resoreita tonkiessa huomasin raitaresorin jossa oli vihreää ja vaaleanpunaista. Peppuun löytyi vielä hailakan vaaleanpunaista velouria sydämmeksi.

8 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.