lauantai 22. lokakuuta 2011

Ihania uutuuksia


Koska kangaskaappi on lähes totaalisen tyhjentynyt vanhoista kankaista (aikamoinen suoritus mielestäni) annoin itselleni luvan tilailla kankaita. Ja kuinka täydellinen ajoitus olikaan Hildulilla, joka järjesti kimppatilauksen Michas Stoffeckelle. Iso kiitos vielä sinne =) Hain osan kankaista eilen ( pojan kankaat tulevat jälkitoimituksena) ja tuskin maltoin odottaa kankaiden kuivumista esipesun jäljiltä. Aamulla riivin kankaat pyykinarulta ja sulkeuduin omaan maailmaani miehen jäädessä viihdyttämään lapsosia.

Ensimmäisenä käsittelyyn pääsivät siis tyttöjen kankaat. Omalle ja serkkutyttöselle valittin yhteiset kankaat. Eipähän jäänyt yhtään ylimääräistä palaa nurkkiin pyörimään. Nämä kankaat on kyllä IHANIA! (Yksivärinen pinkki jersey ja resori Hanhelilta)11 kommenttia:

 1. ompas osuva harmaa resori. hyvin olet saanut tuhottua kyllä.

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita! Todella herkkuja värejä!

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat! Minäkin odottelen mm. pingviinejä ja norsuja Saksasta saapuvaksi. Kiva nähdä valmiina vaatteina ekaa kertaa.

  VastaaPoista
 4. Voi kun noi kankaat onkin ihania! Varsinkin toi kettu...

  VastaaPoista
 5. Kettu on minunkin suosikkini, ihania! Ja edellinen prinsessa-settikin valloittava!

  VastaaPoista
 6. Pingviini on paras :) ja saa kyllä ihan eri näköisen paidan, kun vaihtaa resorin väriä.

  VastaaPoista
 7. Siis Waude! Nopea olet ollut. Suklaalevyäkään en ole vielä ehtinyt avata ja sulla on jo näin paljon valmista! ;)

  Ja todella kunnioittavaa, että on kaapit ommeltu kankaista tyhjiksi. Ihan esimerkillistä.

  Tuota tilaamaasi pinkkiä pingviiniä himoitsin heti sen nähtyäni livenä. Aivan ihana kuten myös oranssi pingviini. Ja molemipia oli tajunnut vain yksi tilata koko joukosta.

  VastaaPoista
 8. Hilduli: Mä avasin sen suklaalevyn vasta illalla ompelu-urakan jälkeen =)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivaa tuo norsukangas, jotenkin vähän erilaista kuin mitä on muuten nähnyt lähi aikoina noissa lasten kankaissa.

  VastaaPoista
 10. Ompa tosi kiva nähdä nämä kankaat valmiina vaatteena. Mullekin on tulossa tuota norsua, pingviinejä pinkillä ja oranssilla pohjalla ja kettuja ruskealla pohjalla. Entisetkin kankaat on tosin vielä ompelematta, vaikka urakalla olenkin kouttanut ommella.

  VastaaPoista
 11. Ihania vaatteita ja tosi suloisia kankaita!!

  VastaaPoista