maanantai 5. syyskuuta 2011

Karseat kankaat


Tytön syysvaatetuksen valmistus lähti nihkeästi käyntiin. Pojalle oli haalittu noita ihania kuosikankaita ja tytölle oli jäänyt jäljelle vain epäonnistuneita nettiostoskankaita (näistä myöhemmin) ja ihan käsittämättömiä palalaarihamstrauksia. Mutta olin nyt kerrankin tiukka ja päätin kuluttaa kaikki epämieluisat kankaat pois, ennen uusien tilaamista. On sitä näistäkin maksettu.

Homma lähti käyntiin siis parista kauheasta jerseystä jotka olen ostanut, koska ovat niin hyvän tuntuisia. Mutta pitäis jo oppia, että ostais vaan kivoja, kun tälläiset jää makaamaan kaappiin.


Ensimmäisenä kankaana periaatteessa ihan kiva, mutta hieman tunkkaisen värinen harmaa jerseytrikoo. Tätä olin ajatellut käyttää raglanpaitojen hihoissa, mutta ei se ole mihinkään sopinut. Nyt sitten tälläinen hassu kenkäpaita =)




Toisena kankaana tämä yliromanttinen ruusukangas. Ei kyllä ihan meidän tyyliä, mutta kai tämänkin kanssa voi elää...

17 kommenttia:

  1. nostan hattua ei-niin-kivojen kankaiden tuhoamiselle. mullon menossa tilkkujen tuhoaminen..

    VastaaPoista
  2. Musta tuosta harmaasta korkokenkäpaidasta tuli aivan upea. Siinä on kivasti väriä ja jujua.

    Koska itse ehdin ompelemaan niin vähän, yritän pitää periaatteena, että 2 vaatetta "hyvistä" kankaista ja yksi niistä enemmän hutiostoksista.

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno tuo kenkäpaita, enkä kyllä toisessakaan mitään vikaa näe.
    Itsekin pitäisi saada tuhottua niitä hutiostoksia, mutta ei taida ehtiä kun koko ajan tulee niitä kivempia tilalle, kukakohan niitä meille tilailee?

    VastaaPoista
  4. Ihana kenkäpaita! Ei harmaan mukamas-ankeutta huomaa, kun on niin pirteät nuo muut värit!

    Ensimmäistä kertaa tänne löysin ja lukijaksi jään, että osaan tulla uudelleenkin!

    VastaaPoista
  5. Tykkään myös kenkäpaidasta, hauska idea! :)

    VastaaPoista
  6. Ainakin kuvassa tuo harmaa näyttää oikein kauniin syvälle harmaalle, kokonaisuudesta tuli kivan värinen!

    VastaaPoista
  7. Vautsi, kenkäpaita varsinkin hauska. Kummasti piristyy noilla väreillä tylsempikin harmaa.

    VastaaPoista
  8. Molemmat on tosi hienoja! Kiva, että jaksoit tehdä, vaikkei kankaina sinua miellyttäneetkään.

    VastaaPoista
  9. Tyylikkäästi olet kompensoinut sekä harmaan harmautta että ruusujen hempeyttä vastav'reillä ja ties millä ihanalla!! Hienoja lopputuloksia, eikä kukaan arvaisi että kyseessä on "pakkokankaat!"

    VastaaPoista
  10. Voi kun mä tykkään tuosta kenkäpaidasta... panetko pahaksesi jos lainaan ideaa? Kiva on myös tuo ruusupaita, ei yhtään minun tyylinen mutta minun keskimmäinen lapsi olisi aivan haltioissaan tuosta :)

    VastaaPoista
  11. Sitä piti vielä kysyä että oletko itse piirtänyt tuon kengän kuvan vai löytyykö noihin mallia jostain internetin ihmemaasta?

    VastaaPoista
  12. Tosi hauska tuo kenkäpaita :)

    VastaaPoista
  13. No hei, niistähän tuli ihan huiput!! Tuo kenkäpaita varsinkin on aika ihqu!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kaikille kommenteista. Tuli oikein hyvä mieli =)

    Kate: Toki saa lainata ideaa. Olen joskus reilu vuosi sitten bongannut jossain ulkomaisessa nettikaukaupassa jotain ompelumerkkejä, joissa oli erimallisia kenkiä ja siitä tuo kenkäidea on jäänyt muhimaan. Nythän tuntuu valmisvaatteissa olevan kaikenlaisia balleriinoja yms kenkäkuvia ja niistä idea taas palautui mieleen.

    VastaaPoista
  15. Siis tuo kenkäpaitahan on tosi ihana, uniikki ja hauska. Tee vaaleanpunaiset velourhousut siihen kaveriksi niin on tosi söpis yhdistelmä. Myös tuo kukkatunika on namin näköinen. Oikein odotan, että näkisin sun tekemiä ihanuuksia kirpparilla. Meillä tulee sun tekemät v.pun velourit kohta käyttöön ja ne on varmasti suloiset ja hyvät päikkykäytössä! Vihreä karusellimekko oli kesän ihastus. Eräs tuttu kysyi, että onko mekko tuliainen Afrikasta, siellä on kuulemma juuri paljon sen vihreitä mekkoja :-))
    -Jonsku

    VastaaPoista
  16. Vielä piti kirjoittaa, että siis olette muuttaneet paikkakuntaa? Harmi... sitten ei sun ihania tekeleitä enää löydy paikalliskirppikseltä :-(
    -Jonsku

    VastaaPoista
  17. Upea kenkäpaita! Tiedän tunteen kyllä noista hutiostoista. Makaavat vaan kaapissa. Miten usein käykin niin, että sitten kun ne saa tehtyä ovatkin kivoja. Ruusukangas olisi mun mieleen. Saatuani tytön olen vähän vinksahtanut. ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.