lauantai 10. syyskuuta 2011

Niitä hankalia kankaita


Tässä näitä mieltäni häirinneitä kankaita, joista vihdoin sain aikaiseksi ommella. Taas on tullut tilattua netistä kankaita, jotka ovat livenä aiheuttaneet päänsärkyä sekavuudellaan, väreillään yms. Sinänsä hyväntuntuisia kankaita, mutta ei ihan lemppareita. Miksi ihmeessä sitä sitten tälläisiä tilaa? Kai se naisen mieli (tai ainakin minun) on sen verran häilyväinen, ettei voi koskaan tietää mistä se lopulta tykkää. Mutta sehän on meidän naisien etuoikeus, muuttaa mieltänsä =)

Edit. Vein osan näistä ei niin omaan makuun olevista vaatteista myyntiin kirpparille. Josko ne ilahduttaisivat jonkun toisen makua paremmin =)


Tämä pallokangas on muhinut pitkään. Aivan liian sekava, mutta uusimman Ottobren paitamalli sai aikaiseksi kokeilun ja tästä tulikin ihan mielenen.
Tyttö tykkää kovasti apinoista. En sitten taas keksi, miksi olen tälläistä pinkkiä versiota ostanut.
6 kommenttia:

 1. Ihania paitoja :)

  Meillä on kanssa tunika tuosta pallotrikoosta ja se haalistui ja nyppääntyi hirveästi ihan hetkessä, hyvä kun kehtaa päikkypaitana käyttää :( Meillä kyllä käytetään kuivausrumpua, joten saattaa sekin olla syyllinen, mutta ei minkään muun kankaan kanssa ole noin käynyt... ja nurin päin aina pesty ja kuivattu.

  VastaaPoista
 2. Kivoja paitoja, pallokangas näyttää nätiltä näin tietokoneen ruudulta ainakin.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Suosikkini on tuo pallotunika. Mutta totta on, että netistä tilatessa kankaat joskus yllättävät.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuoseja minun mielestäni, eikä yhtään liian sekavia! Peukaloliisa odottelee minullakin hyllyssä ompeluinspiraatiota...

  VastaaPoista
 5. Mulla on ihan tuota samaa pallokangasta ja myöskin pyörinyt pitkään kaapissa. ja pyörii edelleen... Tuo sinun tekemä paita on kyllä kaunis :)

  VastaaPoista