lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kirpparisetti


Viime aikoina on kirpparitarjonta ollut suorastaan tylsää. Ollaan kyllä käyty harvakseltaan, mutta oikein mitään kivaa ei ole tarttunut matkaan. No nyt asia korjaantui ja pojalle löytyi oiken mukava setti.

Pitkään olen himoinnut Nova Starin farkkuja ja pari mallia olen sovitellut ja todennut pepusta aivan liian leveiksi malleiksi. Vyötäröresori on kyllä napakka ja kuminauhasäädötkin löytyy hoikalle, mutta ei se auta, jos poika näyttää siltä, että jalassa olisivat ratsastushousut. Meidän pienemmälle kestovaippapyllylle nuo Nova Starit ovat taas erinomaiset. Löytyy tilaa vaipalle ja korkea resori on ihana. Ei roiku housut takaa puolessaväliä vaippaa.

Olinkin siis jo luopunut ajatuksesta, että meille nuo housut tulisivat, kun kirpparilla huomasin merkin puuvillahousut. Ja mallihan oli oiva hoikkikselle =) Ja toisaalta löytyi vielä sopiva paitapusero niin olin tosi tyytyväinen.

Lopullisen tyytyväisen takasivat erinomaisessa kunnossa olevat Kavatin nahkakengät juuri oikeassa koossa kevääksi. Ainoastaan haluan niihin vaihtaa nauhat. Kyllä oli poika ja äiti tyytyväisiä. Poika tietysti oli otettu numeroista, kirjaimista ja tähdistä, joita vaatteista löytyi ja äiti kokonaishinnasta (20,-).


2 kommenttia:

  1. Ihanat löydöt, Kavat on paras!

    VastaaPoista
  2. Hienot löydöt! Mulla on ollut aika hiljaista kirppislöytöjen suhteen viimeaikoina. Se on niin tuurista kiinni:)

    VastaaPoista