sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Apinat


Kesävaatteiden ompelu jatkuu kiivaana. Nythän niitä on hyvä aika tehdä. Kukas niitä kesäkuumalla ompelee =) Tiritomilta tilatut apinakankaat ovat odotelleen vuoroaan jonkin aikaa. Tuo kuosi ei ollut ensisuosikkeja, mutta nämä herkulliset värit saivat pääni kääntymään. Mukava saada näitä samiskankaita. Kaavana molemmissa Ottobren Cacao Bean.16 kommenttia:

 1. Jäikö sinulta näitä kankaita yhtään ylimääräisiksi..? Harmittaa hivenen, kun myöhästyin ja kaikkialta oli jo mennyt. Terkut lintujoustiksen uudesta kodista ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat samikset! Itsekin välillä (juurikin pari päivää sitten viimeksi) ompelen meidän tytölle ja pojalle 'samisasuja'. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania paitoja!!! Meiltäkin puuttuu vielä mooonta T-paitaa kaikille kolmelle, pitäisi poian parantua ja päästä hommiin. =)

  Anonyymi: mjukatygerillä näyttää olevan edelleen myynnissä noita värejä, tosin vain vähän jäljellä.

  http://butik.kameleontdesign.se/tyger/nyheter/jersey-apor-rosa/

  Postikulut taisivat tosin olla kympin luokkaa, kuin joskus tuolta itsekseni apinoita tilailin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Laittelin meiliä KVI:n kautta =)

  VastaaPoista
 5. Tosi suloisia paitoja! Minä tykkään kanssa pukea lapsia jollain lailla yhtenäisesti mutta kuitenkin erilaisesti. Tai siis periaatteessa se olisi kivaa, mutta ei tule sitten kuitenkaan niin toteutettua.

  VastaaPoista
 6. On kyllä ihanat paidat ja kuosit :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat paidat :) On kyllä niin herkulliset värit! Jälkikäteen harmittaa, etten itse tilannut noita. Ajattelin, että tulee liikaa samaa kuosia kun jo on sitä kelta-punaista... mutta olisi kyllä kelvannut nuokin värit sittenkin.

  VastaaPoista
 8. Kivannäköiset paidat! Myös malli on kiva, näyttää hyvältä lastesi päällä. Tosi liikkis tuo rutistuskuva :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti kommenteista. Lämmittää kovasti mieltä =)

  VastaaPoista
 10. Tosi ihanat t-paidat ja suloinen halauskuva. :)

  VastaaPoista