lauantai 5. helmikuuta 2011

Violettivillitys


Näistä seuraavista ompeluksista kohtuu hyvin ilmenee yksi veljentytön vaatekaapin lempiväreistä. Teimme yhteisen tilauksen Ikasyrille ja ihan nauratti, kun paketin aukaisin ja totesin yleisvärityksen. Lisäksi Kööpenhaminasta mukaan lähti violettia pingviinikangasta. Tässä siis valmistuneita ompeluksia. Vielä olisi velourit ompelematta. Niihin palaan sitten joskus myöhemmin .

Lisäksi suostuin ompelemaan veljelle farkut, kun "ei kaupasta löydy niin hyviä, kun siskon tekemät". Ja mitäpä sitä ei tekisi pikkuveljen vuoksi? Käytä siis päivää kiroillen miljoonien päälitikkausten ja paksujen saumojen takia... =) No oli se sitten palkitsevaa, kun valmistuivat. Farkkukankaat olen aina ostanut Eurokankaan palalaarista. Sieltä löytyy tosi tukevia ja hyvälaatuisia kankaita. Jos joku innostuu ajatuksesta ommella farkut, niin valitkaa sellaista paksua ja tukevaa kangasta. Sellainen kestää parhaiten jatkuvaa käyttöä. Ja suosittelen myös käyttämään farkkunappeja vetoketjun sijaan. Eivät ole vielä koskaan pettäneet käytössä.

7 kommenttia:

 1. Kauniit lilat tekeleet kaikki ja farkut ovat kyllä huippu!!!

  VastaaPoista
 2. Minä oon tykästynyt nyt tuon neidin myötä violettiin väriin :) Pingviinitrikoo on hurmaavaa ja erityisesti tykkäsin myös tuosta konetrikootunikasta! Ja vau oot ihan farkut jaksanut tehdä, minä en varmaan jaksais näpertää!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanaa tuo pingviinikangas. Ja farkut, WAU!

  VastaaPoista
 4. Meil tykätään myös nykyään violetista :)
  Ihania ompeluksia ja noi farkut on todella upeat!!

  VastaaPoista
 5. Ihania liloja vaatteita. ♥ Ja wau noita farkkuja! Ja sait mulle kauhean latumuksen aikaan tuosta lilasta kone-kankaasta. Tuo on niin ihana tuo tunika pinkkeine resoreineen!

  VastaaPoista
 6. Ohoh, enpä ole tuota pingviiniä koskaan aikaisemmin tavannut. Täytyypä pitää silmät auki! Ihanaa!

  Wautsi noita farkkuja, tosi siistit!!

  VastaaPoista
 7. Tuo pingviinipaita on kyllä suloinen.

  VastaaPoista