tiistai 22. helmikuuta 2011

Välikauteen


Pojan välikausiasuihin tein vain yhden uuden velourpipon. Siihen tuollainen "muodikas" hammasörkki. Suurin osa syksyisistä pipoista ja hatuista tuntui sopivan vielä tämän kevään. Lisäksi kauan etsimäni Mini Rodinin pandapipo löytyi vihdoin Karpaloita-blogista. Kiitos kovasti sinne! Pojan haalari (Polarn o. Pyret) on siitä mukava, että on kaikessa harmaudessaan mahdottoman helppo asustaa. Kaikki värit siis sopii =)
P o.p:n kaksiosaiseen asuun sopi syksyinen hattu, jonka tein Mikun-mallilla. Enään pitää saalistaa mustat välikausirukkaset ja homma on kasassa. Kunhan ne Elloksen alekoodiKavatit molemmille saapuu =)Tytölle tein kirpparilta vielä erityisen mieleiset löydöt. H&M:n sydänsammarit on mun yksi heikkous ja tietysti Kavatin kengät...

5 kommenttia:

 1. Voi ihanat. Tällä myös yksi Kavat fani, niitä on joka koossa odottelemassa (kirppislöytöjä kun uusin ei oikein olis varaa...)

  VastaaPoista
 2. Kewa: Meilläkin on useat kirpparilta. Ja kaikki ovat maksaneet 3-7,-/kpl. Ei kyllä uutena raaskisi millään ostaa. Kavateissa on kyllä hienoa, että säilyvät hyväkuntoisina pitkään =)

  VastaaPoista
 3. Tulin kurkistelemaan.
  Todella upeita ompeluksia, olet taitava!!!
  Ihania vaatteita muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatetuksia!! Nuo tytön kengät on tosi söpöt, puhumattakaan Cupcaken takista! Mini Rodinin panda-hattu on veikeä, olisi aika kätsä tehä itekin :)

  Kiva kun ohjeesta on iloa :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania vaatteita olet tehnyt! Meilläkin on tuo Panda -pipo ollut nyt pari kautta käytössä ja onneksi mahtuu vieläkin, se on niiiin IHANA! :)

  VastaaPoista