torstai 17. kesäkuuta 2010

Ompelupolte

Viimeviikot ovat kuluneet kodinsisustuksen ja siivouksen parissa. Myös jättimäinen kirpputorikasa odottaa hinnoittelua. Polte ompeluun olisi jo räjähdyspisteessä, mutta vielä joudun hetken kärvistelemään. Syvä huokaus. Ompelupiste on kyllä jo suht valmiina, mutta vielä pitäisi saada saumuri kuntoon. Siinä odotan miehen panosta.

Sunnuntaina läksimme lasten kanssa maalle mummolaan pakosalle muutamaksi päiväksi, jotta mies saisi porata seiniä rauhassa ja koota hyllyjä ja kaappeja. Hänelläkin on aika tiukalla, sillä töissä on saatava asiat kuntoon ennen pitkää kesälomaa. Sitten saammekin iskän kotiin 9 viikoksi. Ihanaa. Minäkin pääsen hieman tallinnaan hoitamaan "paikkoja kuntoon". Juu ei sentään mitään radikaalia, vaikka sitä kyllä tarvitsisi kahden raskauden ja imetyksen jälkeen. Mutta hieman hoikentavaa hierontaa, jalkahoitoa ja naama + tukka kuntoon. Odotan innolla.

Tässä alla hieman kuvia kotoa ja muutama kirpparilöytö maailmalta.
Ihastuin lopputalvesta Petikon Eurokankaalla verhokankaaseen ja kun sitä lähdin etsimään, niin eihän sitä löytynyt täältä. No suuri kiitos veljelle ja erityisesti hänen avovaimolleen, kun raahasivat sitä meille pääkaupunkiseudulta asti. Pienoinen pakkomielle sanoisinko =) Sohvatyynyt ovat myös Eurokankaalta ja kerrankin äitä säästyi ompelemiselta. Taulu on omaa tuotantoa vuodelta miekka ja kilpi.Nyt sain vihdoin ihan oman kangaskaapin. Mies on tyytyväinen kun "pölynkerääjät" poistuivat suljettujen ovien taakse. Jep, on tullu hamtsrattua. Pakko päästä pian ompelemaan.

Ihastuttavia kukkakankaita mummolareissulta.Småfolkin norsupaita. Aika nukkainen, mutta sotkupuuhin just hyvä.Marimekon paita. Tykkään =)
3 kommenttia:

 1. Suurensuuri kiitos arvonta voitosta :).
  Eiks ole mukava ku kankaille on oma paikka! :D

  VastaaPoista
 2. Ompelupolte! Heh, _todella_ hyvä ilmaisu! Itseänikin se usein vaivaa... Minulla vain ei aika tahdo riittää eikä kerrostalossa voi saumuria pärryytellä kovin myöhään. Kiva kangaskaappi sinulla kun kaikki ovat samassa paikassa -eikä niitä nyt NIIn paljoa näytä olevan! ;-)

  VastaaPoista
 3. moikka! kävin täällä katsomassa mitä teille kuuluu kun en ole kerennyt vieläkään teille asti!
  Ootpa ollu taas ahkerana. kaikkee hienoo jaksat väsätä. Mun pitänee kohta raahata tuolta vintistä kaikki kankaat sulle että joku edes niistä jotain tekisi ; O
  olisihna se hieno ommella jos sais joskus sitä aikaa siihen. puoli valmiita löytyy kyllä ja paljon = o

  VastaaPoista