torstai 12. marraskuuta 2009

Velourasu


Harhaostoksia tulee aina silloin tällöin ja Kestovaippakaupan pinkki velour oli yksi niistä. Ei sitten yhtään meidän värejä ja mietin kelle siitä tekisin ja mitä. No sattumalta kuitenkin törmäsin IguLeen sivuilla Hilcon ihanan pehmeään raidalliseen velouriin ja sehän olikin aivan nappiin tuon yksivärisen kanssa. Vuoritin takin vielä Kankastukun trikoolla niin saatiin hieman enemmän sopimaan meidän karderooppiin. 

9 kommenttia:

 1. Todella söpö asu!
  Minkäkokoiset nepit tuossa takissa on? 20 vaiko 16?:)

  VastaaPoista
 2. Nepit on kokoa 20 ja eivät ole yhtään liian isot lasten vaatteisiin. Olen kuullut kommenttia että koon 16 nepit eivät pysyisi niin hyvin jos on paljon kangata välissä. Tiedä sitten. itse ainakin tykkään tosta koosta.

  VastaaPoista
 3. Aivan syötävän ihana asu! Kyllä kelpaa...:)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Ensi kertaa käymässä:) Ihana asu! Onko noita neppareita helppo laittaa? Itse ostin neppipihdit juuri tänään Pikku-Auringosta. Vielä en ole päässyt testaamaan...

  VastaaPoista
 5. Nepparit on helppo laittaa. Onnistuu kuulemma hyvin noilla nepparipihdeillä. Minulla itselläni on rakkaan ja taitavan mieheni rakentama nepityskone =)

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihania ompeluksia täällä on! Täytyy tulla toistekin.

  VastaaPoista
 7. Ihanan asun siitä taioit :) Sopii hienosti nuo kankaat yhteen. Mulle kävi ihan samoin, ostin pinkkiä, ja tuolla se edelleen odottaa. Nyt satuin siihen löytämään myös raidallista kaveriksi, josko siitä vielä jotain saisi tehtyäkin.

  VastaaPoista
 8. Voi ihana! Kävin heti katsomass jos tuota pinkkiä olis vielä ollut, mut ei. Se kun taas on ihan meidän väri! Aivan ihana setti!

  VastaaPoista
 9. Heips... Ekaa kertaa käymässä.Taas löytyi ihana blogi seurattavaksi.Ihania vaatteita olet tehnyt, täytyy perehtyä aikaansaannoksiisi tarkemmin ajan kanssa :)

  VastaaPoista