keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Huutoja yössä
Mikähän siinä oikein on, kun harvase ilta tuppaa käydä niin, että kun lapset on vihdoin nukkumassa ja mieskin ilmoittaa lähtevänsä nukkumaan, niin minä totean että: joo tuun ihan kohta perässä. Tuntia myöhemmin saatan havahtua koneelta ja huomaan tehneeni ties mitä. Viimeisimmät hankinnat huuto.netistä ovat kyllä kauan haaveiltuja.

Metsolan Walmettihaalarit ovat himoittaneet jo pitkään ja vihdoin repäisin ja huusin ne itselleni. No seurasi ongelma. Meillä on kauheasti kuviollisia paitoja, eikä mikään sopinut noihin haalareihin. No onneksi kangaslaatikosta löytyi Pikku-Auringon mangonkeltainen bambujoustofrotee. Tein nopeasti ihan vaan peruspaidan ilman kikkailuja, kun hihat tuolta vaan näkyy. Sopii hyvin yhteen , vaikka kuvassa näyttää keltainen superkirkkaalta. Johtuu vaan mun ala-arvoisista valokuvaustaidoistani.

Toinen huuto, joka tuli hieman kalliiksi oli ihana norsuretrolakana. Tätä olen himoinnut jo vuoden ja kun osu kohdalle niin se oli menoa se. Tästä olisi suunnitteilla hiippatakki, mutta millä ihmeellä raaskin leikata ton ihanan kankaan silpuksi =(

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuota samaa norsukangasta, saman värisenäkin. Itsekin mietin, että mitäköhän siitä tekisi, että tulisi tuo kuosi kivasti esiin. Varmaankin juuri se takki. :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa on tuo norsukangas tuonvärisenäkin..tykkään kyllä siitä kirkkaasta vihreäsävysestäkin, mulla sitä 1 tyynyliina ja mitään en siitä saa aikaseksi...
    Mulla jos ois poika ni sillä ois ehdottomasti nuo valmet haalarit!!!ja just keltanen 1 värinen paita...

    VastaaPoista