maanantai 21. joulukuuta 2015

Iloista Joulua 2015

Niin se joulu taas kolkuttelee ovella. Kaikenlaista salaista on ompelukoneet huristelleet, mutta niistä sitten myöhemmin. Nyt ensin lasten jouluvaatetusta. Tykkään ommella lapsille parit jouluisat vaatteet. Niitä käytetään  eskarin ja koulun  tonttu/puurojuhlissa ja joulupäivinä kotona.

Tytölle löytyi viime joululta vielä sopiva Siiri&Myyry joulupaita, eli hänelle ompelin vain uuden sydänpaidan. Poika sai myös Siiri&Myyryä tämän vuoden kuosissa. Aavistuksen oli epäilevä ilme kankaan nähtyään, mutta lupasi kuitenkin käyttää. Ainakin kotona =) Metsolan piparikangas sen sijaan oli heti mieleinen.

Lisäksi ompelin ihan tarpeeseen mustat joustocollegehousut. Lapsen kaapissa ei ollut yksiäkään kokomustia housuja. Nyt tämä vae on korjattu ja pitkästä aikaa ompelin kaaritaskut. Pisteeksi ii:n päälle ompelin vielä tonttulakin. Vuoden on ompelupöydällä pyörinyt kaupan hattu, josta kulkunen irtosi. Oli sen verran raastavan vaikea korjaushomma, että helpommalla pääsin näköjään ompelemalla kokonaan uuden =)

Iloista Joulua kaikille!

4 kommenttia: