tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ananas ja yön yli ompelua

Etelän hedelmät ovat vallanneet mielen viime aikoina. Varsinkin valmisvaatteissa on ollut jos jonkinlaista hedelmäprinttiä ja lopuksi sellainen oli saatava. Käpysen Verkko-jersey osui käsiin ja siitä tuli heti ananasfiilis. Ompeluystävän kaapista (taas kerran) kävin hakemassa vihreää trikoota ja sitten vaan huristelemaan. Kyllä on mukavaa, kun ympärillä löytyy useita ompelijoita, joilta pikainen äkkinopea luonne saa käydä hakemassa puuttuvia osia inspiraation iskiessä. Silloin ei pysty verkkokauppoja koluamaan tai ajelemaan pitkin kaupunkia.

Mekkokangas Paapiin Turkoosi Spotty.
Näiden ihanien ompeluystävien kanssa ompelimme kuun alussa läpi yön. Hulluja naisia, mutta niin ihania. Paljon ommeltiin, syötiin ja naurettiin. Kaksi ompelusta valmistui valmiiksi saakka ja monta muuta viimeistelin sitten kotona toivuttuani viikonlopun rasituksista.
Käpysen ihanat Timantit ja vielä yksi huppari. Näillä kesäkeleillä näitä saapi ollakkin kaapissa hieman normaalia enemmän.  


Pitkään on tulostettuna odotellut Hippu Bägin kaavat. Vihdoin sain aikaiseksi ja on ollut oikein mainio laukku. Vieressä ompeli onneksi yksi laukkuexpertti, joka kannusti ja nopsasti pujotteli soljen paikoilleen, kun aivot meinasivat nyrjähtää. Kankaana Eurokankaan palalaarista bongattu paksumpi kallopuuvilla ja vuorikankaana viimekesäinen Pariisin ostos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti