lauantai 30. toukokuuta 2015

Aikuisten kesävaatetta

Lämpene lämpenee, ihan varmasti. Siispä oli ommeltava vielä muutama kesävaate.

Majapuun Lakulinnaa olen katsellut pitkään ja 2-laatuisena sitä oli kotiutettava. Samalla mallilla kuin aiemman pisarat, eli edestä lyhyempi ja takaa kaarrettu. Tuli todella mieleinen ja onnistuin jopa välttämään mojovat kohdistukset ;)



Maastokuosit ovat aina olleet lähellä sydäntä ja Poppanavasta löysin tälläinen tyttöversion. Tässä mallissa on ihan suora helma. Ja kyllä, vähän kaipaisi iho lämmintä sävyä. Kalpeana kuin lakana.



Ja täytyyhän jalkojakin muistaa. Prymin Espadrilles-pohjalliset huokuttelivat kokeilemaan jotain uutta. Näihin silppusin miehen vanhat farkut. You Tubesta löytyy video näiden valmistukseen. Simppeliä, mutta käsivoimat olivat kovilla ja apuna tuli käytettyä pihtejä. Farkku ja paksu lanka ei ollut ihan "tosta vaan nopeesti pistelen menemään-juttu". Ainakin pysyy jalassa ja katsotaan kesän aikana, kuinka kestävät.



Lisäksi vielä mies sai Majapuun Computer-trikoosta paidan ja äidille valmistui Ottobren Faded Stripes kauniista Koot.fi:n Korennoista.



4 kommenttia:

  1. Vitsi enpä oo ajatellut että noi espadrillokset vois tehdä itsekin. Mistä pohjat löytyi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompelijanmaailmasta ostin ja hinta oli 7 euroa.

      Poista
  2. Arvaa kävinkö ostamassa tuollaiset pohjat? Katsotaan mille vuodelle niistä tulee kesäkengät. Aivan ihania vaatteita olet taas ommellut <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten vaan kenkiä suunnittelemaan. Sama se on miksi kesäksi =)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.