keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Omat syyspaidat

Muutamia ihania kankaita on ilmaantunut postilaatikkoon ja niistä itselle peruspaitoja. Kaavana aina vaan Ottobren Patchwork. Pari muutakin kaavaa on tässä välissä kokeiltu ja samaan palaan aina vaan. Tylsää, mutta toimivaa.

Selian Chalk Star kuosi ihastutti välittömästi. Jotain extraa halusin kuitenkin tähän paitaan ja neppilista tuntui sopivalta ratkaisulta. Paita koki heti ensimmäisellä kerralla julmia helman jäädessä farkkujen vetoketjuun väliin. Reikähän siitä syntyi ja iso poru, mutta onneksi tykkään ylipitkistä helmoista ja sain paidan pelastettua.


Käppysen Herra Hirsi tuli ostettua miestä ajatellen, mutta julmasti nappasin sen itselle. On se jotenkin niin hieno.


Vimman Letit eivät sytyttäneet aluksi ollenkaan. Mutta harvinaista kyllä sytyin tälle kuosille, kun blogeissa alkoi näkyä ompeluksia. Nainenhan saa muuttaa mieltänsä ihan ilman syytäkin ;)
Verson Puodin Virta. Kiitos ihanalle ompeluystävälle, joka ehti tätä herkkua nappaamaan minullekkin palan. 

9 kommenttia:

 1. Tyylikkäät ja silti tosi kivat kuosit, ihania paitoja :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuosit ja oikeasti hyvin istuva peruskaava on todellinen aarre! Nopeasta sormesta ja ajoituksesta hyötyy joskus muutkin kuin nettipankit ja kangaskaupat 💜

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä paitoja, ja mitäs sitä hyvin istuvaa kaavaa vaihtelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.

   Poista
 4. Todella kivoja paitoja! ja mikäs sitä hyvää toimivaa on lähteä muuttamaan!?!?! Voih, sinä olet saanut noita ihania lettejä sekä virtaa, joiden kohdalla mä jäin nuolemaan näppejäni.

  VastaaPoista
 5. Hieno suora paitoja, tykkään! :)

  VastaaPoista