tiistai 12. elokuuta 2014

Viimeiset kesäiset

Eilen pyyhkäisin koneista kesäpölyt pois ja sitten istuin ihmettelemään, miten sitä oikein ommellaankaan. Reilun kuukauden tauko ja ihan kuin en olisi koskaan ommellut.

Kangaskasasta käteen valikoitui Stoff&Stillistä ostetut digiprinttipalat. Näitä kahta kuosia myytiin ainoastaan 37X55 paloina. Eli miehustan saa juuri aikaiseksi. Mieleen tuli heti Molo kidsin hauskat topit, joissa selkäpuoli on aina jotain ruutu/tähti/pallo yms kuosia.

Niinpä sitten alkukankeuden jälkeen koneet hurahtivat kunnolla käyntiin ja topit valmistuivat nopsasti. Lapset tykkäsit topeistaan kovasti ja minä sain ompelujumin purettua.



10 kommenttia:

  1. Voi miten ihku pupu! Kelpaisi tämän talon pupufanillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupu on kyllä tosi söpö. Jopa mies totesi, että ompas nätti toppi =)

      Poista
  2. Ihana pupu!! Kävitkö paikanpäällä, tuolta ei voi tilata...vai voiko? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikan päällä käytiin. Ihanat kangasöverit vetäsin. ;)

      Poista
  3. Oi vau miten kivat! Ompelujumi täälläkin, pitkästä aikaa ompelin ihan perus verkkarit ja sain niihin kulumaan 2 tuntia ja joutuin vielä purkamaan kaksi kertaa, ihan käsittämätöntä miten kankea olen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) On tosiaan ihmeellistä, kuinka nopsaan tuo jumi iskee. Juuri leikkasin varmaan reilun tunnin hupparia, kun en vaan osannut enään kuvioita edes kohdistaa. Jospa syksyn viileys auttaisi ja hommat alkaisivat sujua paremmin.

      Poista
  4. Ihanat! Nuo puput uppoais meijän nuoremmalle niiin hyvin! Puput on in ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.